Regisztráció Blogot indítok
Adatok
questionmark

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar gyerekekenek ne kelljen külföldre menniük speciális képzésért, ez volt a célja Szuper Leventének a kapustábor létrehozásával. A válogatott hokis ötven kapussal edzett együtt egy hétig az Icecenterben. Videónkon a 31-esen kívül három fiatalember is megszólal, érdemes…..
Serdülőválogatottunk péntektől Prágában szerepel. A Challenge Cup komoly mezőnyt vonultat fel, ráadásul az utolsó héten egy cseh klubcsapat helyére a cseh válogatott nevezett be a tízfős mezőnybe, amellyel már szombaton szerencsénk lesz összemérni erőnket. A játékosok és az…..
Ma kezdődik az a torna, amelynél színvonalasabb megméretésen még nemigen vehetett részt magyar válogatott. Ahogy már jeleztük, a kölyökszelekció Prágába utazott. Túlzás nélkül a világ legjobb csapataival játszunk: résztvevő a cseh, a szlovák, a finn és a svéd válogatott,…..
questionmark 2009.04.18 21:06:48
@GABÓ: Nemcsak a közös edzés hiányzik. Ahhoz, hogy gólt lőjünk, kellene, hogy ne mindig a mi kapunk előtt folyjon a játék. Ehhez pedig az kellene, hogy a csatáraink is tudják, mi a dolguk a védekezésnél. Most a legjobb csatárok vannak kint, akik megszokták, hogy amikor a jégen vannak, akkor nagyrészt elöl vannak és támadnak, mert a mi bajnokságunkban megtehetik, nincs aki megállítsa őket. Most van, védekezni kellene mindenkinek, és a csatárok nem tudják, hogy azt hogyan kell.
:-(
HAJRÁÁÁÁÁ, legalább 1 meccset nyerhetnénk, hogy utsó előttiek legyünk... nagyon kívánom nekik, hogy legalább ennyi sikerben legyen részük!
bodoky Patthelyzet a Tubesen 2009.01.27 20:01:00
Felperesi beavatkozóként szállt ringbe a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a tubesi NATO-lokátort elutasító civilek által a Honvédelmi Minisztérium ellen indított perben. A civilek a NATO-radar építési engedélyét támadták meg a bíróságon. A zöld ombudsman hivatala…..