Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehel44

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..
Lehel44 2009.01.28 22:03:18
@roli101:

Kedves Roli, szerintem te vagy nem nőttél fel ehhez a témához, vagy nem gondolod meg amit írsz, vagy pedig nagyon el vagy tájolva.

Matematikus, Aktuárius (biztosítási matematikus), Statisztikus, Biológus, Szoftverfejlesztő, Számítógépes rendszer-fejlesztő - lehet mondani rájuk, hogy nem érdekes szakmák, de amint a cikk megjegyzi a legtöbb munkának ez az alapja. Te szívesen búvárkodnál Boraborán, akkor elmész testnevelési egyetemre, leraksz egy búvárvizsgát, valamilyen pénzből kiköltözöl Boraborára, nyelvet tanulsz, letelepszel, és 20 évig azért dolgozol, csak hogy minden hitelt visszaa tudj fizetni. Ugyanakkor van egy másik lehetőség is, hogyha elvégzel egy gimnáziumot, és utána elmész pénzügyi, közgazdászati, vagy matematikai egyetemre, és onnan ha kell továbbképzed magad, sokkal több esélyed van egy vállalkozás, pontosabbana saját karriered beindítására. A többi szakmát nem becsülöm le ezáltal, mert nem vagyok jártas a nyelvészetben meg a tengerbiológiában, de ha megnézel egy listát a világ leggazdagabb embereiről, az összes matematikus-informatikus, bróker, iparmágnás, stb. Gondold meg mielőtt leírsz valamit!