Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gingicsakénlehetek

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony elég lagymatag ez a kampány -csak nem beletőrődnek az eredménybe? Harcra fel uraim! Napokat kell várni egy-egy Szanyi aranyköpésre, vagy, hogy Tarlós "Megalszikaszámbanatej" István böffentsen egyet.Egy szó, mint száz, Szanyi végre villantott valamit. Most se tessenek…..
gingicsakénlehetek 2010.09.18 09:09:09
@gonosztojás: Ez azért van mert a XIII kerület keletebbre van mint Szeged, és a visszatérítéseket Tóth a sógorán meg Szanyin keresztül intézte, abból tudnak még mindíg kampányolni..
...megérkezett Rácz Károly (alias Terry Black) kampányfilmje, melyet Gerencsér Tamás (Kiszel Tünde exének exe, az első magyar bulvár film rendezője) készített: Amellett, hogy Kovács 13. Pistike is jobb videót vág össze akármiről, a legfőbb probléma a fogalmazással van. Igaz, ez…..
gingicsakénlehetek 2010.09.18 08:25:25
@hidroponi: a megélhetési politikusok és egyéb bűnözők széles hadát nem a Fidesz generálta, de "a mindenkit először bekenni hogy ne lehessen finnyás a többire" komcsi politikát sem, kedves hozzászóló..döntse el gondolkodik, vagy csak az MR1 visszhangja..amit megspórolhat nyugodtan..
Sakkot kapott a Fidesz. Ha nem fogadják el a Jobbik lusztrációs törvényét, azzal óriási támadási felületet terítenek magukra, hiszen részben hiteltelenné válnak, nyugodtan rájuk (is) lehet mondani, hogy a bebetonozott kommancsokat védik. Ha viszont elfogadják e törvényt, azzal…..
Kazohinia hinek és behinek 2008.12.29 12:45:00
Aki olvasta, az tudja, aki meg nem az addig úgysem érti, hiába is magyaráznám napestig. Ebben a blogban mindenesetre olyan eseményekről fogunk hírt adni, amelyek bizonyítják, hogy e két véglény nem halt ki Szathmári könyvének a polcra helyezésével.Hinek és behinek márpedig…..
gingicsakénlehetek 2009.01.29 10:18:29
@Aardvark: "Számomra a Kazohinia nem egy vágykép leírása, mert a tiszta értelem nekem túl gonosz."
"Lamik"
/Aki valami másban látja az emberi lét értelmét mint a tiszta értelemben-, akinek nem a valóság a valóság, hanem a saját agya beteg halucinációi, az talán vonuljon át a Behin telepre, és hódoljon a nagy bőtónak és hasonló valótlan zagyvaságoknak.
gingicsakénlehetek 2009.01.29 23:19:38