Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vamosatti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az El Clásico alapfogalommá vált a labdarúgást szeretők közös tudatában, köszönhetően a ténynek, hogy történjen bármi a spanyol labdarúgó bajnokságban, a két óriásklub szurkolói egész évben a két párharcra vannak kihegyezve. A jelenlegi szezon egészében véve is…..
Lépéselőnyben az angol jégkorongfutball az olaszos párbajtőrvívás ellenében. A spanyol kupacsapatok felett viszont egyenesen égett szag terjeng, pedig Benitez sem a régi már, egy nyomorúságos döntetlent sem tudott összehozni, a Villarrealnak meg huszonhárom löket is kevés,…..
Az első tavaszi forduló már régen nem azt jelenti, amit régen. 2009-ben nem beszélhetünk téli felkészülésről, a csapatok nem  újra belevágnak a küzdelmekbe, hanem "csak" folytatják, amit pár napja abbahagytak. Ha jobban is koncentrálnak, az mindössze azért van,…..
vamosatti 2009.01.29 10:48:12
@rizla: tényleg jók és ért hozzá, ezt még1szer szeretném leszögezni. TÚLOZTAM (de asszem írtam is ha nem akkor sorry), és csupán egyetlen célból: mert rohadtul ajnározva vannak, ennyi. Messi meg igaz jó vagy már 1,5-2 éve, csak tavaly a világon senkivel sem tudott együtt játszani (és még így is majdnem egyedül lenyomta a realt - lásd real-barca). Ez valóban Guardiola műve, és nem elvenni akarom az érdemet tőle, csupán megjegyezni hogy talán kissé az elmúlt időszak így barca-úgy barca cikkei is ugyanezt teszik. szerintem, de a címet köszönöm, megtartom és kiteszem a falra :)
lesz még ilyenem vmi azt súgja, hehe
vamosatti 2009.01.29 11:11:41
@Tika_:
"Kaká, Villa, Benzema" asszem egyikőjük sincs még a madridban és amennyire követem a dolgokat az utóbbi 2t a barca is rendesen igyekszik leigazolni, majd meglátjuk. hidd el, látom a különbséget a felsorolt játékosok között és irigykedem is hogy a barcánál vhogy mindig sokkal értelmesebben igazolnak, és ez télleg lehet még a perezes időszak hagyatéka. nem felmenteni akarom a csávót, csak a isten-ördög és barca-real párhuzam kezd(ett) nagyon eldurvulni (lásd bármelyik cikk de pl futbalgyilkos vs. csodapasi és egyebek).
na és Henry, ezt csípem, csak mint Alves, mindig van magyarázat ha esetleg a barca is nagyobb pézt ad ki egy játékosért (asszem ő nem hiányposztra érkezett); DE ez teljesen normális, mármint hogy igazolnak nagy neveket, megtehetik, csak ne legyen már más a célállomás miatt.
vamosatti 2009.01.29 11:31:25
na ezek után mondja azt vki hogy a real mindig csak bevásárol és nem gondolk az utánpótlásra: :)
sportgeza.hu/futball/2009/01/29/szalait_bedobhatja_a_real_liverpoolban/
amikor majd a Raul-Szalai kettős támad, hehe (bárcsak vettek volna inkább vki sok-sok pézért :)... de akkor megint menne a genyó real, nemtom melyik a jobb)
sajna akármennyire is Raul fan voltam, szegényt pihentetni kéne, kb mint del pierot, hátha ő is feltámadna, Szalainak meg remélem nem lesz nagyon nagy az ugrás, hajrá!!
más: látom sikerült mindenkinek a lényegre koncentrálni a castillát érintő kommentemmel kapcsolatban; igen, tudom hogy nem juthatnak fel az első osztályba ahol az origi csapat nyomja és hogy az már 2 éve volt (írtam is), de ne fikázzuk vagy 'komolytalanozzuk' már őket, kb ennyit akartam...
Hajrá Ádám! remélem betalálsz vagy 4szer!