Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorfield

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
dorfield 2010.03.04 15:30:22
@záporjózsi: lehet hogy nem érthetően fogalmaztam, de akkor tisztázom: az osztrák diákomat megmutattam mind2-nek, a GYSEV-es elfogadta (lehet hogy azért mert Bécsből jött az IC nem tudom..lehet hogy nincs összefüggés) a MÁV-so kolléga szintén elkérte a diákomat, megmutattam neki az osztrákot, de ő a magyart kérte. Magyar diákom is van, EREDETI (nem az ecserin vettem) csk az érvényesítő matrica hiányzik róla, a már leírt okok miatt. Az van ráírva hogy külföldi oktatási intézményben tanulok (ami ugye nem ad ki matricát) ezt az esetek 99%-bsn megértik. GYSEVnél alapból nincs ilyen probléma mert vagyunk így egypáran.. de inkább autózok...
dorfield 2010.03.05 08:48:37
@záporjózsi: a lényeg a lényeg akinek nincs matricával felszerelt akármilyen magyar diákja, ne vonatozzon! Legalábbis a MÁV-nál ne! MÁV-nál már hallottam olyat is, hogy aki nem itt tanul, az Mo-n nem is diák....érdekes megközelítés, bár az OEP-nél is így vélekednek, mert a TB-t is nekünk kell fizetni...Szóval szerintem a legnagyobb probléma, hogy a kalauzok sincsenek tisztában (nem akarnak tisztában lenni) azzal hogy mit lehet elfogadni.Nem védeni akarom őket, de ha csak ausztriát vesszük, az egyetemeken papír diák van, nekem meg a fősulin hipermodern csippes....mutathatnék én nekik törzsvásárlói kártyát is amennyire németül tudnak...
Baráti körömben volt olyan aki azután hogy a magyar diákot egyáltalán meg se kapta, igényelt nemzetközit, ami ugyanúgy nem fogadtak el!
szóval ha az ember nem akar teljes áron vonatozni, bízik a kalauz jóindulatában!
"Ezek a képek az akkor még kb 3 hónapos beagle kislányról, Bejgliről készültek, remélem elég jók. Bár az alvó állat pályázatról már lekésett, az alvó állat mindig cuki" - írta Kata. Megállapításával tökéletesen egyetértünk!..
A HÉV-en szoktam találkozni ilyen láncfűrészt áruló fiatalokkal, sőt egyszer még egy hosszas alkunak és boldognak tűnő adásvételnek is szemtanúja voltam. Arról már mi is hallottunk, hogy ezek nem éppen kóser cuccok, de hogy még apróhirdetésben is ezeket árulják, arról…..
Tudom, hogy drága olvasótáborunk jelentős része csont roppanásáról és vér fröccsenéséről szeret leginkább értesülni, legalábbis a látogatási statisztikák ezt mutatják, nekem mégis azok a kedvenc posztjaim, amikor a lelkes levélíró egy adott helyszínnel kapcsolatos…..
Igen, boxerileg mostanában kissé elfogultak vagyunk. Úgyhogy most a The Bonnie Hunt Show egyik jelenete következik, egy felnőtt boxer és egy kisbaba barátságának indulásáról. A türelemért és a jófejségért hatalmas velőscsont a blökinek. ..
dorfield 2009.03.05 21:41:56
@noregrets: ebben egyetértünk, én nagyon szeretem a nyomott képüket, van angol bulldog is a családban. A csúnyaság meg relatív, ők is szépek a maguk nemében. Nekem egy angol vizsim is van, 16 éves, és még mindig szép látvány ahogy hajtja a madarakat, igazi angol lord...

A videóhoz annyit, hogy a youtube-on fent van a teljes kb 2 perces változat, a boxer egy idő után kinyújtózik a kezdő pózba a baba meg tovább játszik a lábával, nagyon édik:)

Jóccakát, boxeres szép álmokat! Én holnap megyek haza az enyémhez!
dorfield 2009.03.06 16:10:54
@Nyaflac:
Ahogy tegnap a viedókat nézegettem, találtam egy olyat ahol bemutatták ennek a boxinak a babát :)
nem tudom lehet-e ide linkelni, de segítségként ha valaki érdekel: a boxos neve Miller a babáé Peyton.

A boxerek 90%-hoz oda merek menni, ha kerítésen belül vannak akkor is. Ugyis látom rajtuk ha nem vágyik a simogatásra.
dorfield 2009.03.05 20:11:10
@noregrets:
ebben mind igazad van! Egyetértek! Csak adva van egy tényleg cuki videó, és nekem mint boxergazdának meg se fordulna olyasmi a fejemben, ismerve a boxer természetét, hogy megeszi a gyereket (gondolok itt arra hogy miért teszi rá a tappancsát a baba kezére, miért ásít). Nekem más jutott eszembe a kutya testbeszédéről, ennyi:) Igaz nem vagyok már baba, sőt gyerek sem, én is szoktam így játszani Ziziboxerrel, neki is hasonló reakciói vannak:) Ami a videó folytatása lehetett volna, az egy hatalmas nyálas puszi a babának!
Talán csak elfogult vagyok, és rosszul esik ha ilyet gondolnak egy boxiról :)
imádom a kutyámat, de amikor habos harcsabajszot produkál, és ehhez jön a koromfekete ráncos képe, mindennek nevezném csak szépnek nem:):)

 Ő itt Jenna, aki a gazdái szerint a világ legbolondosabb boxere. Ezzel nem szállnánk vitába...