Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulf

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A modoros Indie 2009.11.25 06:59:00
 Ez a téma annyira szemérmetlenül kínálta magát, hogy az ember már-már belepirul...De mielőtt beleásnám magamat személyesen is egyik kedvenc zenei irányzatomba, átadom a szót Dájvidnek, aki nemcsak az ötletet vetette fel, hanem azonnal meg is kínált pár részletben a…..
Szerkesztőségünk kétharmada csütörtökön Prágába utazik, hogy a "Prágai kocsmakalauz" című könyvben említett helyek jellemzéseit szúrópróba szerűen tesztelje. Mivel nekünk minden második dologról a zene jut eszünkbe (az elsőt nem…..
Reklámként egy hajszálnyit nem rosszabb, sem jobb, mint az összes többi teleshopos terméké, de maga a termék egyszerűen elképesztő. "Az első újítás 1880 óta, mióta a vécépapír létezik!" Többet nem kell hozzányúlnod ahhoz az undorító vécépapírhoz, itt a…..
B-oldal iPhone koncert a Wembleyben 2009.06.06 07:28:00
A Wembley stadion látott már pár csodát, de telefonkoncertet talán még nem. Vegyünk először is egy Take That comeback turnét, mely júliusban eléri a Wembleyt, ahol az eddig teljesen ismeretlen Gary Go lesz a fiúbanda előzenekara. Hogy miért nem az a hír, hogy a Take That újra…..
Hét dala: Napra - Pici ház Album: Jaj, a világ! (2007) Mi történik, ha a népzene találkozik a virtuóz rockkal? Szerencsére kapunk egy szédítő zenekart, mely nem nélkülözi a népzenét, a balkáni hangulatot, a pszichedelikus rockot, miközben elektronikus és tradicionális…..
B-oldal Lécci valami latint! 2009.05.20 07:30:00
A Fish! zenekarral való találkozásunk már-már a történelmi időkbe vezet vissza, talán csak a legősibb B-oldal olvasók emlékeznek, hogy anno egy A38-as bulijuk előtt egy jó hangulatú, humoros interjút készítettünk a zenekarral. Május elején a Dürerben fogtunk aranyhalat, majd…..
B-oldal Bruce Willis klisék 2009.05.15 07:39:00
A napokban kapcsolgatom-kapcsolgatom a tv-t és a film+ csatornára érkeztem. Éppen ment az Utolsó cserkész. Ezt is láttam már annyiszor, hogy újra meg akarjam nézni - gondoltam. :) Hihetetlen, micsoda karakter ez a Brúsz. Általában. Fehér póló, lehetőleg atléta. A neve…..
B-oldal Kosheen: a jó és a rossz 2009.02.21 07:11:00
Eltávolodva a klasszikus glam rock elemektől, a frontemberektől és a dobszólóktól, a Kosheen nevű brit banda követelt helyet magának a B-oldalon.  Drum and bass-ből nem doktoráltam, annyira meg főleg nem, amennyire ügyesen van vegyítve a Kosheen zenéjében a drum and bass, a…..
B-oldal TOP5 MR2 zene EVÖR 2009.02.16 07:13:00
Megmondom őszintén, ritkán hallgatok rádiót. Leginkább mások kocsijában, míg itthon szinte sosem. Eleve nagyon nehezen szakadok el korszakos kedvenceimtől, másfelől az új zenei hatások azonnal a DVD lejátszómba követelik magukat, így nagyon várni a hatást a rádió előtt nincs…..
B-oldal Az utcazenész 2009.02.06 07:13:00
Pár hete feltűnt a neten egy érdekes videó, melyen "a világ utcazenészei" Ben E. King "Stand by me" című dalát adják elő. Az alábbi videó egy részlet a "Playing For Change: Peace Through Music" című dokumentumfilmből.* Az ötlet zseniális. A…..
Ulf 2009.02.06 13:58:08
@méjdéj: kókányság szerintem annyit tesz, összedobálva minden ami éppen az eszébe jutott. úgy mint az utolsó albumán. kidolgozatlan számok, egy-egy téma előjön itt-ott. de pont ezért jó, színes, változatos, úgy mint élőben is.
egyszer még mindenki ölelkezik a másikkal, lazán, térből rugózik a reggaere, majd egy pillanat alatt előkerülnek a punk témák, felrobban a közönség, hátulról már kapod is a korsó söröket nyakba, előröl meg próbálod kivédeni a vadul ugrálók könyököseit. jó ez így