Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozaic

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Csodálatos iparág a nyugdíjaslehúzás. Szinte egyáltalán nem jelentik fel a károsultak a termékbemutatós vámpírcégeket, amikor pedig nagy ritkán mégis, addigra már két felszámolással odébb járnak. Berk mamáját egy azonnal eldobható 300 ezer forintos gőztisztítóra dumálták…..
Subba Nemzeti Vágta 2011.09.20 14:00:00
Igen, az a bele (csak erős idegzetűeknek). Ez pedig pörög a Facebookon pár napja, itt több kép is van:Ő az egyik ló aki meghalt az idei vágta giccsparádén. Nekirohant a palánknak ami a képen is szerepel és szó szerint kibelezte!!! Valaki azt mondja, hogy egy kaput akart…..
Akvarium install címmel tartanak kiállítást a XIII. kerületi Kika lakberendezési áruházban. Gyönyörű, egzotikus halakat lehet megcsodálni, viszont az egyik akvárium könnyen lehet, hogy bűncselekményt valósít meg. A kedvtelésből tartott állatok tartásáról és…..
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Donald Trump semmit sem csinál kicsiben: a milliárdos magánrepülőjében is minden a luxust képviseli. A Rolls Royce motorral ellátott 757-es 43 főt tud elszállítani luxuskörülmények között. Trump a saját repülőjén akár 16 órán át utazhat egyfolytában. A belső…..
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
mozaic 2011.07.24 18:52:01
@Shopping: Nem futja biztos a yardnak a mocik gumijainak cseréjére vagy a drága benyára. :)
Ha az előbbi az ok, inkább óvják a motorosaik életét!
mozaic 2011.07.24 18:56:33
@mozaic: Na jó. Csúnya volt tőlem ez a "valyon". Legyen inkább vajon! :)
Andrew0807 küldte ezt is.A helyes megfejtés után kaptok képet a belteréről is. Határidő: Este fél 9...
mozaic 2011.05.26 20:47:05
mozaic 2011.05.26 20:48:24
  Feloszlatták a földrajzinév-bizottságot, miután az nem támogatta a kormány elképzelését a ferihegyi repülőtér elnevezéséről. Ráadásul a nagyobbrészt minisztériumi delegáltakból álló bizottság tagjai közül fel is mondtak többeknek, akik a Vidékfejlesztési…..
mozaic 2011.03.24 06:44:13
@Pável: Aki pszichikailag nem bírja a politikusi "munkával" járó feszültséget, az ne menjen politikusnak! A paranoiások meg messze kerüljenek el minden vezetői (magánszférában és államigazgatásban is) funkciót! :)
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
mozaic 2011.03.20 21:04:27
@magyar ember teli szájjal: Vannak ma is nagy nevek a közéletben, akik nem tudnak magyarul. De ez, láthatólag nem akadály. :)))
mozaic 2011.03.20 21:05:33
@Hefe: Jaj már, mire gondolsz! Ahhoz már 50 éve nem kéne éljen! :))))
Egy magyar cég építi be a vadonatúj Boeingekbe a wifit. Európában ők a legjobbak ebben.     Egy korábbi posztban már írtam arról, hogy a Norwegian Air Shuttle az első olyan európai légitársaság, amelynek fedélzetén wifikapcsolaton keresztül internetezhetnek az utasok.…..
mozaic 2011.03.11 15:04:14
@kéne egy nick:

Ha már arról beszélsz, hogy mit kell magyarul, mit angolul, mit németül ejteni, akkor azon is töprengj el, hogy a kabin elbevézés is helyes lehet (lásd: control cabin, cabin attendant, stb.)! :) De az utastér esetében a tupis hagyományok alapján akár a "szalon" elnevezés is teljesen rendben lenne.

Egyébként a "bóing" vs."böing" témában véleményedtől eltérően nem az számít, hogy melyik országban van bejegyezve a cég, hanem az, hogy a család saját maga hogyan ejti a saját nevét! Hadd legyen ez az ő privilégiumuk, még akkor is, ha esetleg az angol nyelv eltorzította a nevüket. Természetesen nincsen a családfájukból személyes ismerősöm, de mégis csak ez a korrekt megközelítés, ami nem zárja ki, hogy ők maguk is a "bóing" változatot preferálják.
Valószínűleg, ha egyszerű Kovács Gyula, temetkezési vállalkozó zöld kártyával az USA-ba települ, nem feltétlenül igényli majd egyéni vállalkozásának "Kovaksz Gjula andertéker" megnevezését, jó lesz neki a "Kovács Gyula andertéker" is.

Röviden és tömören, nem mindenki hülye, aki másképpen gondolkodik, mint te. :)

Kellemes hétvégét! Szép ünnepet mindenkinek!
mozaic 2011.03.11 15:26:00
@mozaic: Korrektura:

elbevézés = elnevezés :)
mozaic 2011.03.11 20:34:22
@Fehérszakál: Dehogy ciki! Ez a nemzetközi együttműködés. Ha már másban nem nagyon megy a szomszédos országokkal, legalább a légiközlekedési iparág mutasson jó példát! :)
Alig hozta létre a Honvédelmi Minisztérium a tartalékos rendszert, az első kilencvenkét önkéntes katona már le is tette az esküt Tatán. A HM boszorkányos ügyességű sajtósa erről az eseményről a következő tájképet tette közzé (kattintástól megnő):   A képen…..
Ez a jól ismert Hyundai csomag, de hogy ne legyen olyan unalmas, ebből most kihagytuk a hátizsákot és a világító kártyát. Ebben a posztban egy jó meleg polár pulcsi, 2 db póló és egy egér keresi a gazdáját. (XXL méret) Kérdés: Milyen feliratú szponzorsapkában nyilatkozik a…..
mozaic 2010.12.11 16:51:34
A gyanúzöld a zöld egy olyan árnyalata, melyre nem tudjuk egyértelműen ráfogni, hogy zöld. Van valami másik szín, ami ugyan nem domináns, de éppen egy picit bekavar. Na ilyen gyanúzöld volt a Green Taxi sajtótájékoztatója is, melyről a Hiéna ezt a vízórát nyúlta le. Bizony,…..
mozaic 2010.12.11 16:44:45
Ne gondolja, hogy csak bonyolult kérdésekkel lehet értékes konchoz jutni. Ez a kérdés azoknak kedvez, akik ebédre is Googlet esznek, és az ülökben a notebookkal mennek a rötyire. Ha szeretne a Scania energiaitaltól mámorosan fetrengeni a láthatósági mellénnyel betömött…..
addict Reklámtender magyar módra 2010.08.18 10:30:00
Hány ügynökséget lehet megismerni egy tender keretein belül? Ötöt? Tízet? Tizenötöt? Ugyan már, egy profi cég ennek a sokszorosára is képes! A Bosch marketingvezetői legalábbis ezt gondolták, amikor gyakorlatilag minden hazai reklámügynökséget meghívtak a július végén kiírt…..