Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaTie

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor láttuk, hogy leggingsben mászkálnak a férfiak a kifutókon, már sejteni lehetett. Aztán amikor szoknyát húztak a pasik, akkor már egyre biztosabban lehetett tudni, hogy ez is elérkezik hamarosan: magassarkút viselnek a férfiak nem csak a kifutókon, hanem az utcán…..
Annak az oka, hogy ez a ruha most ebben a postban szerepel nem a megszokott érzelmi felindulás - hogy valami nagyon tetszik, vagy esetleg nagyon nem - hanem az hogy egyszerűen nem tudok dönteni. Ez a Bottega Veneta ruha első ránézésre nagyon tetszett, megnéztem közelebről és több dolog…..
Egyszerű, kerek formájú táska csodás névvel: ez a Dior Diorita. A kép ne tévesszen meg benneteket, nem kistáskáról, hanem a most divatos nagyméretű ún. hoboról beszélünk.Nekem valahogy a nyári bézs és fehér változat jobban tetszik, egy párizsi városnézéshez keresve sem…..
OurFashion OurAd: Őszi kampányok 2008.11.05 09:19:00
Reggelre megjelentek a The Cut-on a 2008-2009-es kampányok fotói, hirdetései a nagy világmárkáktól és tervezőktől. Nektek melyik a kedvencetek?Mert Alas és Marcus Piggott fotózta Kim Noorda-t az Emporio Armani számára: A vöröshajú Karen Elson Donna Karan…..
OurFashion Vogue fantastic 2008.11.19 19:48:32
Az angol Vogue most decemberben nagyon kitett magáért a fotók terén. Mikor megkaptam a számot, alapvetően is erős rajongásom boldogságos sikongatásba csapott át. Hogy miért? Mert olyan képek vannak benne, amiket egy ilyen színvonalú újságtól mindig is vártam. Kilépett a műtermek…..
Már nagyon-nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a Szex és New York mozifilmet bemutassák és ismét táthassuk a szánkat a gyönyörű ruhák, kiegészítők és összeállítások láttán. Alapvetően nagyon szeretem Patricia Fieldet, a film és a sorozat stylistját nagyon különleges…..
Úgy érzem, hogy idén már a Dior házat senki nem tudja felülmúlni. Lehet, hogy elfogult vagyok, de amiket ők terveztek, azok műalkotások. A színpadi megjelenés, a modellek, a hajak, a sminkek teljesen összhangban vannak a ruhákkal. Christian Lacroix ide kollekciója szerintem nem…..