Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bódi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grafter KultúrSziget 2009.08.11 11:25:00
Nem kap akkora hírverést, ráadásul minden évben szinte egyidőben rendezik meg a Hajógyári-szigeten zajló Sziget fesztivállal ezt az egészen más típusú, kulturálisan kiemelkedő színvonalú  rendezvényt, a Zempléni Fesztivált. Nálam a fesztiválos elemzések sorában…..
Grafter Pókerarc 2009.05.14 16:32:00
Magyarországon az utóbbi időben egyre komolyabb méreteket ölt a pókerőrület. Baráti társaságokban esti programként, versenyszerűen, vagy csak egyszerűen a tv-ből nézve a Korda-féle közvetítést egyre több ember figyelmét köti le a kártyajáték.Eddig nem szembesültem…..
Mindkét döntőbe jutott magyar vállalkozói kisfilm tarolt a brüsszeli „Oscar-on”, vagyis az Európai Kis- és Középvállalkozások Hete keretén belül meghirdetett filmes versenyen. A Földszint 1 Produkció által, két kishörcsög főszereplésével készített…..
Nem plakáton láttam a hirdetést, TV-spot hatott rám annyira sokkolóan, hogy kényszert éreztem arra, hogy megírjam.A Garnier haj- és arcápolási termékeit, testápolóit már jól ismerhetjük. Most azonban egy olyan termékcsaláddal áltak elő, ami eddig nem keltette fel más cégek…..
bódi 2009.04.24 16:48:23
 Így hangzik a MédiaUnió által kezdeményezett 2009-es kampány, mely az egészségtudatosságra és a megelőzésre hívja fel a figyelmet.A hirdetések a társadalmi célú reklámokhoz (TCR) híven olyan figyelemfelkeltő képeket, helyzeteket jelenítenek meg, melyekkel jól képesek…..
Azt mondják kutyával, kisgyermekkel és „jó nővel” mindent el lehet adni, még akkor is, ha az égvilágon semmi köze nincs a terméknek, vagy szolgáltatásnak a fent említett három népszerű figyelemfelkeltő „eszközhöz”. Kicsit más a helyzet, ha non-profit…..
EUpályázat Ügyfélkapu 2.0 2009.01.28 16:05:00
Uniós forrásból jön decemberben az Ügyfélkapu 22009 decemberétől vége a rendszerhibáknak és gyakori lefagyásoknak, hiszen egy csaknem ötmilliárd forintos, 100 százalékban uniós forrásból finanszírozott fejlesztésnek köszönhetően megkezdi működését az „Ügyfélkapu…..