Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapn'Look

3 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy érzem, kezd törni a lelkesedésem. Blogunk hajnalán (a picsulába, megint elfelejtkeztem a születésnapunkról) volt úgy, hogy még aznap este, hajnalban - porosan, csengő fülekkel sör-, bor- és pálinkaszagúan, de fülig érő vigyorral a számon - zengedeztem a szigetes…..
Ismét Zoly és Dancsó Péter társaságában dumáltunk egy jót, méghozzá a következő filmekről PrometheusA DiktátorJohn CarterInkSebhelyesarcú (1983)Jákob Rabbi kalandjaiÜvegtigris 3Ed Wood A beszélgetést mp3 formátumban itt letölthetitek (90 perc, 83 MB) Jegyzetek: Jákob…..
Lapn'Look 2012.06.16 11:55:39
www.youtube.com/watch?v=V1fXobNRL-4
www.youtube.com/watch?v=h05RVo1B7qc

Olyasmi mint a Hybrid Theory meg a Meteora, csak más hangszerelésben.
Lapn'Look 2012.06.16 19:43:33
@Prodge: Mármint az ATS, vagy az új Living Things?

freddy: az új 99 forintossal hogy állsz? Már túlélted?
Mindig pocsék voltam matekból, így nem is igazán csoda, hogy gyerekként sosem értettem a harmadik Die Hard egyik rejtvényét. Most felnőttként szuperül koncentrálva végre rá akartam jönni, hogy hogyan hoznak össze 3 és 5 gallonos tárolóból négyet, de valahogy még mindig nem…..
Sosem voltam kifejezetten szeretője az elektronikus zenéknek, de ha valami mellé párosítva van (gondolok itt pl egy Rammsteinra) vagy nem csak sima tuctucból áll, akkor bizony nincs akadálya annak, hogy meghallgassam, megkedveljem. Ha már nemrég szóba jött a nosztalgia a Blur…..
Lapn'Look 2012.05.20 09:06:36
@Setemény: Az új albumuk szerintem annyira nem lett jó (kivéve a Happy Song) , főleg azért, mivel a Carnival of Rust és a Revolution Roulette lekörözhetetlen.
Mintha egy régi fogadóórán egyszer már mondtam volna, de gyerekkoromban mindig is egy dolog akartam lenni... Rendőr. Azon belül pontsabban rohamrendőr. Ideológiát ne keressetek benne, egyszerűen csak az pajzsos, sisakos egyenruha volt az, ami már kölyökként megfogott.Alapjában még…..
Üdv Juniorok! Íme tehát a részletei a nyereményjáték 1. fordulójának, amire viszonylag elég sokan jelentkeztetek:Feladat: szabadon választott játék bemutatása maximum 20 percben. Ez történhet 2 10 perces részben, vagy 1 15-20 perces videóban.Határidő: 2012. május 31. ,…..
Lapn'Look 2012.03.20 16:14:31
@Đ3LTA: ilyet lehet? Nem rólad koppintottam.
Sas, lalee, theo: attól hogy ő csinál Alan Wake videót, nekem ugye nincs megtiltva?
Lapn'Look 2012.03.20 20:33:35
 Üdv, Rossz PC Juniorok! A közeljövőben tervezünk egy nyereményjátékot a blogon, amiben kicsit igyekszünk újítani az eddigi sémákat illetően.Rögtön az első változás, hogy jelentkezni ITT ebben a bejegyzésben lehet a hét végéig (tehát március 11-ig). ..
Bár tisztában vagyok a Linkin Park diszkográfiával, túlzás volna azt mondani, hogy rajongójuk lennék. Van egy tucat jó daluk, amelyeket néha szívesen előveszek, de ennyi. Az új "A Thousand Suns" című lemezükről az első klipet láttam és szerintem…..
Nézzük Lapocka mai videóját:Pozitívum: + LP intró zenének...az én szívem már dobbant :D+ a kis NFS visszatekintés az elején hangulatos volt+ mostanában gyakori a World bemutatás, de ezt leszámítva érdekesen bemutattad.+ kellemes hangod vanNegatívum:- egy kicsit hangos a…..
Lapn'Look 2012.01.12 19:18:02
@(Tom): Én azt szpíd-nek mondom, de lehet hogy a mikrofon viceelődik velem :)

@(Théo): Köszönöm az értékelés, de már az előző videónál is ez volt az intrózene :)
Ismét egy első videós, a Lapocka Videos jelentkezik:Pozitívum:+ megnyerő a hangod...ez már az elején egy jó pont+ játékválasztás...ismét pacsi+ mindent, amit lehet erről a játékról (véleményem szerint) elmondtál+ Jazz Jack Rabbit 2 bevágás....még1 pacsi+ a lényeges dolgokat…..
,,2025 előtt nem várható semmi jobb, vagy forradalmibb fegyver, mint a Kalasnyikov gépkarabély.'' Mondta Edward C. Izel, amerika egyik legelismertebb, és leghíresebb fegyver szakértője. AK. Ez a két betű mindenkinek mond valamit. Még akit igazából nem is érdekel a haditechnológia,…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Lapn'Look 2009.11.01 12:25:29
@mayhem: Az egy Halo figura.