Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pénzes ember

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig két hét múlva már csak drágábban juthatunk hozzá a pendrive-okhoz, zenelejátszós mobilokhoz, mert az Artisjus akkortól tesz matricát ezekre is. Vagyis április 15-től szerzői jogdíjat kell fizetni, ha pendrive-ot vásárolunk. Ha valaki vásárláson töri a fejét, érdemes…..
pénzes ember 2009.04.03 17:00:21
@KopaszMercis: Egy része nálam van te kis pöcs. Rossz körökben mozogsz. Megszívtad. I LOVE THIS COUNTRY!
pénzes ember 2009.04.03 17:10:30
@KopaszMercis: Tapos a tököm érte. Ezek a buzgó kis f@szcsírák tolják nekem a zsetont lobbi címszóval. Néhanapján elintézek nekik pár dolgot hogy örüljenek, aztán kuss van nekik megint egy ideig.
- A Fővárosi Bíróság felmentette azt az anyát, aki egy éve saját gyermekét álmában főbe lőtte Budapesten. Az ítélet indoklásából kiderült, hogy a férfi hosszú ideje életveszélyesen fenyegette az egyébként budai villanegyedben élő családját, ami a nőre olyan hatással…..
A hamisított gyógyszerek ellen indított kampányt a kormány. Az akció felelőse a bizarr nevű Új rend és szabadság kormánybiztosa, Kondorosi Ferenc a mostani fellépést azzal indokolta, hogy súlyos, életveszélyes állapotba kerülhet, és akár meg is halhat az, aki…..
Mint az várható volt, az ENSZ 10 évvel meghosszabbította a világot megnyomorító drogháborúját. 26 ország, főleg európaiak, Németország vezetésével tiltakoztak, hogy az "ártalomcsökkentés" kifejezést sem sikerült beletenniük a nyilatkozat szövegébe. Amerika,…..
 „Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényt akként módosítsa, hogy ne legyen büntethető az a személy, aki saját, illetőleg mások személyét, tulajdonát, testi épségét, életét fenyegető, veszélyeztető jogtalan…..
Nagy szerencséjük volt azoknak a fehérvári bűnözőknek, akikre néhány gramm fű átadása közben csaptak le a rendőrök. Azért volt iszonyatos mákjuk, mert az akcióban még véletlenül sem jutott eszükbe, hogy az autót sebességbe kapcsolják, így legalább nem lőtték le őket. A…..
Miközben a magyar közéletet a veszprémi késelés köti le, csendben körvonalazódik azért Michael Phelps megbaszarintása is. Múlt héten még csak kacagtunk a megyei sheriff turbózásán, azóta letartóztattak 7 embert füvezésért, illetve egyet dílerkedésért. Lefoglalták az…..
pénzes ember 2009.02.11 16:18:31
@metal: Drog: A drogok azok a természetes vagy mesterséges anyagok, amelyek az élő szervezetbe kerülve a központi idegrendszerre hatva megváltoztatják annak működését, funkcióját, illetve hiányuk elvonási tünetekkel jár.
pénzes ember 2009.02.11 16:35:47
@metal: Én megöltem anyámat, mert kellett a pénz fűre.
pénzes ember 2009.02.11 16:41:01
@hwang: Ha kiderül a gyerekéről, akkor a rendszer és a hozzánk hasonló elvetemült állatok a hibásak. Még véletlenül sem ő!
drogosok ügyvédje Egy drogos 2009.02.02 15:30:00
Az úszókban (vagy az olimpikonokban) számomra mindig is volt valami rejtélyes. Phelps titkai most a napvilágra kerültek.Magánügy, mondhatnám. Az első hírek szerint a 14 olimpiai arany meghátrálásra késztette a doppingügyekben mindig ultraérzékeny sportszakembereket is. Ők is…..
pénzes ember 2009.02.02 16:49:38
@KopaszMercis: Jól mondod. Válasszatok meg engem, mert nem elég a 12 autó és a hat ház. Meg több hatalmat is akarok!

(A juttatásokról majd később beszélünk.)
Egy különleges film premierje kimaradt az esti tévéajánlóból, de nem lehet lemaradni róla sehogyse, minthogy webre készült. A filmszemlén információs blokkban szereplő menSA című szösszenet igazából egy webkettes közösségi projekt. Azt írják: "A menSA egy kísérlet,…..
pénzes ember 2009.02.02 00:54:30
@a_tom: OFF Nem túros a helyes szó a túrós helyett?