Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annabelllácska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: sonline.hu Meghökkentő, mégis igaz: Somogyban nyolc-tíz helyen óránként tíz kilométeres sebességgel döcögnek a vasúti szerelvények. Az Intercityk (IC) sem élveznek előnyt. Idén félmilliárd forint jut Somogyban a pályafelújításra. - Pezsgőt bontok, ha átadják az…..
Annabelllácska 2009.01.28 15:56:32
Nem tudnátok segíteni!?
A Pécsiek (MÁV-osok, ha igaz) kitaláltak egy olyan rendszert, talán az a neve: FOR (szóval ilyesmi), talán ért hozzá valaki, a lényege: az eddigi országos és nemzetközi távírati rendszert (ez jelenleg fax volt, és számítógép (GEPARD) aránylag jól működött, de kellett hozzá országos szinten kb. 80-90 ember, akiket most a "FORRÓ" rendszer miatt lapátra tettek, nos a "FORRÓSOK" ha a pletyka jó akkor természetesen felvettek egy rahedli pénzt ezért, ugyan még nem biztos, hogy működik de megpróbálják, és 2009.02.01-jével az embereket lapátolják,kényszerszünet stb., Ezek az emberek 40-50-55 évesek ezer éve ezt a munkát csinálják.
Természetesen a végzettségük ennek megfelelő, más lehetőség nem akad. Ja és a MÁV-nál a legújabb működő rendszer HUMÁNPARTNER: ő adja a létszámot és ő veszi el. A nyakkendős 20-30 éves URAKNAK kiadják, hogy ezeket lapátra kell tenni. Ezt ők kedvesen, néha talán udvariasan a pofádba vágják: Na nyugdíjba még nem mehetsz hiába van 40 éves munkaviszonyod és így tovább. Szóval nyomozzátok már ki kitalálta ki ezt a frankó rendszert, hogy még nem bírtak ki 5-8 évet, hogy ez a korosztály békében elmenjen nyugdíjba!!???
Azért vagyok felháborodva: jól belelátok a MÁV rendszerbe (több mint 40 éve volt rá alkalmam), Mióta nem értő emberek vannak a vezetői részen (tisztelet a kivétel), de rengeteg a FŐNÖK és ott kellene kezdeni a tisztogatást, szóljatok Gyurcsinak is a vasútnál is lehet spórolni le lehet váltani egy-két-sok vezetőt ott lehetne spórolni, mivel az ő fizetésük nagyon magas, a melósé 40 év ide, 40 év oda, csak 100 eft körül van. Szóval ha tudtok biztatót: az email címre is írhatnátok:
prucsok55@citromail.hu