Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badis

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek aki bejutott a második fordulóba! A vártnál kevesebben estek ki, de lényeg, hogy Szasza köztük van remélem, hogy egy kicsit ennek a versenynek is köszönhetően jobban figyeltetek magatokra az ünnepi asztalnál. (Vagy voltatok olyan hülyék, mint például Pannonfunk és…..
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
Futóblog Halottak napi 9-es 2010.11.02 14:40:44
Már két hete azt jövendöltem, hogy az volt az utolsó őszi hétvége, de az október 31-i is remekül tartotta magát, felhőtlen égbolt, kellemes, vihartól és zivatartól mentes esték. Mi a szüleimnél töltöttük a hétvégét és édesapámmal beneveztünk egy "Vastanya"…..
badis 2010.11.03 07:55:24
@rrroka: Nem nekem kellene, én csak félmarathonig merészkedtem eddig, egyik unokatestvéremnek lenne karácsonyra, aki ironmannel kacérkodik. Kedvcsinálónak gondoltam megfelelő ajándék lenne... Ha valaki tud eladó példányt, vevő lennék rá. Vagy ha Valaki tudja melyik boltban, könyvárúházban árulják, írja meg. Netes keresőkben nem találtam.... köszi
badis 2010.11.03 10:00:52
@BGy: köszi! szar napod van? nem dugtál az este? Akkor reagálj, ha érdemben tudsz hozzászólni, pl egy eladó Kropkó könyvvel. A plusz egy sz-t, azt hova gondoltad? a merészkedéshez? mert, akkor a tökömbe is nincs igazad.
Az eső speciel esett, de sajnos én már egyszer azt állítottam itt a Futóblogon, hogy szeretek esőben futni. Magára az érzésre, hogy abban nekem mi is a jó, már nem emlékszem, de hát nagy az isten állatkertje, megteremhet benne az esőben futni szerető én is. Egyelőre csak azt az…..
Posztunk az Index azonos című Index anyag utánlövése kommentár nélkül. Kiemelt szemelvények: Sokan el sem hiszik, egyik héten futóverseny, a másikon triatlonkupa, a harmadikon jótékonysági gyaloglás. Bárki lezárathatja már a várost, ha kedve tartja?! A szakértő elismeri, hogy…..
Futóblog A futás mindenkié 2010.10.06 16:21:00
Egy apró szolgálati közlemény keretében szeretnénk bemutatni a "SUHANJ! Alapítványt" a futóközösségnek. A legegyszerűbb, ha az egyszerű önmeghatározással indítunk: A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezet, melynek célja, hogy megossza a mozgás örömét sérült…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Bár már nem pánikolunk, azért még válság van, méghozzá rendszerszintű, mély és vélhetően időben is hosszabban elnyúló. Aki már részvényt akar, de nem szeretne a közeljövőben szívrohamban elhalálozni egy esetleges újabb eladási hullám láttán, annak érdemesebb lehet…..