Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solol

2 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
proba Második bejegyzés 2010.06.21 14:39:16
És így hogyan fog kinézni???..
proba Első bejegyzés 2010.06.21 14:38:33
Itt ugrik a kiselefánt... ..
Breaking news, vörös kód és rendkívüli állapot: büszkén harangozzuk be a második NST-kupát. Olvasók, kommentelők, nethuszárok, skalpvadászok, szotyolaárusok, maláj táncoslányok, B-közepek, jegyüzérek, játékosügynökök, forgatócsoportok és önmagukat megnevezni nem…..
solol 2010.05.10 15:05:49
@Oarbeaskoa: engem is biztosra vehetsz...
Egy fiatal és egy idősebb nőt látunk vitatkozni egy pici, de igényesen berendezett irodában. A fiatalabbik, Caroline, feldúltnak tűnik. Kulcsszavak pattognak: cselekedetek és következmények, zűr, nincs választásom stb; végül azonban nem tudjuk meg, mi volt a diskurzus tárgya.…..
solol 2010.01.05 16:13:14
@Freevo: azért hallottunk már olyanról, hogy attól halt meg a motoros, mert becsúszott a kamion alá, és a sisak letépte a fejét, mert az meg nem fért el alatta...
@kovi1970: nem is ő a főszereplő... :D
solol 2010.01.06 11:41:57
@teardrops: elméletben meg ugye az se lehetetlen, hogy visszatölti az emlékeit...mármint, mikor "aktív" volt
f1 Káosz Kimi Raikkönen körül 2009.11.19 16:39:00
”Úgy néz ki, szabadság lesz, nem tudtam megegyezni a McLarennel, kihagyok egy évet. A Brawnnal nem tárgyaltam, most, hogy ott a Mercedes, szerintem két német pilótájuk lesz” – idézte a formula1.com Kimi Raikkönent csütörtök reggel, miután menedzsere, Steve Robertson…..
solol 2009.11.19 23:27:06
@kleinkoe:
...meg amikor szar volt alatta a ferrari, vagy neki volt hasonló napja, akkor a mezőny közepén, vagy végén az utolsó pár körben gyorsan megfutotta a leggyorsabb kört... :D
Egy új és több régi sorozathoz keresünk lelkes jelentkezőket, az újonc a Harper's Island, a régiek pedig a Grace klinika (valaki folytathatná), a Monk és a Psych - Dilis detektívek, de nem bánom azt sem, ha valaki másik, a blogon még nem található, vagy félbehagyott sorozattal…..
Az egyetlen pilóta a Forma-1-ben Sebastian Vettel, akinek nincs ügynöke, maga tárgyal és köti szerződéseit. Bernie Ecclestone elárulta, miért.A hétvégén Belgiumban ültette le a 22 éves versenyzőt és az 56 évvel idősebb F1-főnököt a formula1.com, ott merült föl a címben…..
solol 2009.09.03 21:03:06
@totyatotya:
Féltette az autóját...
De ha még szándékos is volt:
1, hol van megírva, hogy pilóta szándékosan nem hagyhatja el a pályát?
2, előrébb nem jutott, nem abban a kanyarban előzött meg senkit se(ergó : nem volt szabálytalan kanyarbevétel, se szabálytalan előzés)
Nos, hűséges olvasóim, és idetévedő alkalmi látogatók, eljött ez a nap is, befejeződik az Alias, JJ Abrams első igazi nagyszabású sorozata (a Felicity-t nem lehet annak nevezni azért), ami beröpítette a tévés sztárproducerek világába és ami a Losthoz és a Fringe-hez vezetett.…..
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
solol 2009.06.04 10:51:31
@solol: de már az is szép volt, hogy e-felvételi kitöltése közben még az volt, hogy majd küldenek április végén egy regisztrációs levelet, és majd abban lesz a csekk(okos ember nem átutal...), majd megjött május közepén egy követelőző írással, hogy 8 napon belül fizesd be, mert tartozásod van a hivatal felé, és lesz ajjaj, meg megszüntetett jelentkezés...
solol 2009.06.04 19:25:41
@Joe Forster/STA:
félreértettél:
a regisztrációs levél jött meg több, mint háromhetes késéssel, nyolc napon belüli (be)fizetésre való felszólítással
Advent utolsó napjai, Reese-t és Charlie-t mégis esethez hívják. Az egyik plázában, az emeletről lezuhant egy ember és meghalt. A tömeget mindez nem zavarja, nyitásra várva tolonganak a bejárat előtt, ma extra akciók lesznek. Charlie is próbál jó társ lenni, megajándékozzuk…..
solol 2009.05.29 15:13:17
@bree-gee: szerintem a (SPOILER - golyó vissza a feladónak) jelenetben tisztázódik a dolog...
A CSK-1 réges-régi romok között kutakodik, Jack meg türelmetlenkedik, mert Daniel nem fejtett meg három perc alatt egy újabb több ezer éves nyelvet, ezért nem tudja miként juthatnának be a zigguratba (mezopotámiai lépcsős templom). Régészünk olyannyira elakadt, hogy haza akar menni…..
solol 2009.05.12 22:42:33
@Márk_Márk:
gondolom azok közé tartozol, akik képesek leírni, hogy "sznúker"
Többszörös olvasói kérésnek (amely számunkra parancs) eleget téve hiánypótló orientációs kiadás következik. A sorozat karaktereinek jelentős része a hogyvoltok írása során más nevet kapott a keresztségben, mint amit a forgatókönyvírók kitaláltak neki, ezért a frissen…..
Charlie a Jack Reese autójára tett poloska felvételeit hallgatja, próbálja megfejteni. 'Hat volt, most öt lett, könnyen lehet négy. Sokat jöttél visszafelé, de nem a semmiért'. Ideges, Teddel is goromba, hagyja már 'dolgozni'. Reese telefonál, van egy halott srác. Nem Charlie-nak…..
solol 2009.05.02 16:34:07
@missparker:
Pushing Daisies óta nem hiszek az online petíciókban...
hogyvolt NCIS 5x17 - Arcátlanság 2009.04.28 19:00:00
Egy építkezésen járunk, két melós a lifttel megy fel dolgozni, de egyiküknek vissza kell mennie a földszintre, mert nem írta be magát a jelenléti ívre. Megindul lefelé, a kevésbé feledékeny kolléga pedig egy holttestet pillant meg a felvonó tetején, főcím.A központban a…..
hogyvolt NCIS 5x14 - Belügyek 2009.04.01 11:00:00
Munkakezdéses életkép a központból. Ziva archiváláshoz készíti elő a papírjait, McGee három évnyi anyagot ment le a gépéről, Tony jókedvűen, kávét kortyolgatva belibeg. Tim infarktus-közeli helyzetben van, attól tartva, hogy DiNozzo beleönti a kávéját a számítógépbe,…..
Csak jelezném az Alias-hogyvolt-rajongóknak (mind a hatnak), hogy sajna megcsúsztam, és ígéretemmel ellentétben ma már nem lesz fent a két elmaradt rész, sőt, holnap sem, de hétvégére már igen. ..
solol 2009.03.25 22:51:33
hogyvolt NCIS 5x12 - Megfigyelés 2009.03.17 18:00:00
Egy lepukkant kerületben járunk, McGee kajás zacskóval a kezében baktat az utcán. Fülesen keresztül beszélget Tonyval, akit épp az éhenhalás kerülget. Tim, mint lelkiismeretes szövetségi ügynök, szívesen beavatkozna a mellette zajló kábszerügyletbe, DiNozzo viszont egyrészt…..
hogyvolt NCIS 5x11 - Törzsek 2009.03.10 18:00:00
Egy muzulmán mecsetben járunk, folyik a szertartás. Ennek végeztével egy fiatalember - aki láthatólag rosszul van, izzad és támolyog - bizonytalan léptekkel elhagyja a mecsetet, majd egy közeli sikátorba botorkál. Egy csuklyás alak követi. Nincs ereje elmenekülni előle, összeesik.…..
hogyvolt NCIS 5x10 - Rossz vér 2009.03.03 12:00:00
Éjszaka, csendes utcarészlet a Sárgaház előtt. Valaki beszáll egy ott parkoló autóba, fejbevágódik, majd a kocsi füstölgő gumikkal elindul. Sárgaházban riadó, dúlás nyomai, szétszóródott gyógybogyók mindenfelé, ápoló a gumiszobában nyalogatja a sebeit, főcím.Központ,…..
Megint a Központban kezdünk, Miss dühöng, mindig csak egy hajszálon múlik, hogy elszalasztják Jarodot, sőt, egyre messzebb kerülnek tőle, ebből elég. Jarod tudja, mikor kell hívni, persze, hogy éppen most. Régen beszéltek már, 'hogy bánik veled az élet, Miss?' 'Épp rajtakaptál a…..
solol 2009.02.20 10:27:25
@missparker:
jó, csak azért írtam, mert te említetted, hogy szeretted ezt a karaktert...
mellesleg, nekem valahogy nagyon nem szimpatikus
solol 2009.02.20 23:09:07
@missparker:
Nem azért nem tetszetős, mert főgonosz. Én sokkal inkább főgonosznak tartom Miss apját, miközben majd mindent titkol a lánya elől, és próbálja egy gyilkoló robottá tenni, amikor meg a lánya megy hozzá jó? hírrel, akkor meg nem is tud arra figyelni, hogy van egy lánya, vagy éppen a Rémet, akiről meg soha nem tudni hogy, éppen mit csinál. Egyszerűen Lyle olyan történetet kapott, amit egyszerűen nem tartok elég erősnek. Persze, a későbbi titkai lendítenek rajta, de ott sem. Mintha belassulna a sorozat, vagy nem tudom, amikor megjelenik...
Egyébként tény, hogy vannak jó jelenetei, lásd a monológot, ezek tényleg dobnak rajta, és nagy igazságokat mond.

Nah, ezt most nehéz volt spoilermentesen megfogalmazni... :D
Baltimore, Maryland. Nagyon fess üzletember sétál az utcán, az irodába megy. Az egyik csatornában megbúvó valami szemein át látjuk a képet: minden kifekete-fehéredik és belassul, csak a bácsi marad színes. Nagyon vészjósló. Lifthasználat után irány az iroda, már csak mi…..
solol 2009.01.28 15:06:01
@Onix Titan: egy-két embert...köztük muldert is...csak hogy izgi legyen :D
(kár, hogy ő tudja kontrollálni)