Regisztráció Blogot indítok
Adatok
random nick

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképedtem, amikor életemben először láttam termeszvárat. Ezek az apró rovarok hogyan hordanak össze egy ember nagyságú kupacot? Félelmetes, ahogy ott zsizsegnek körülötte. Itt valami nincs rendben, ha így folytatják, bekebelezik a következő falut. Nézd már, ott az a hatalmasra…..
Néhány hete már téma volt, hogy útépítések befejeztével egész hosszú szakaszokon nem távolítják el rögtön a sebességkorlátozó táblákat, és ez jó terep lehet a rendőröknek pénzszedésre. Ezúttal Gab. kissé ingerült (azt hiszem, jogosan) levele landolt nálunk, mivel…..
random nick 2012.08.03 11:27:00
@dr. mesterseges szinezek: Mentsegukre legyen szolva, hogy lattam mar olyat, hogy ki volt rendesen tablazva, hogy a sebkorlat csak havazaskor ervenyes. Ez igy normalis, valszeg az altalad emlitett helyen is igy kellett volna. Ha nincs igy, az tenyleg gaz, mondjonle.

@A fidesz a betegek kiirtására készül: Nem ertek egyet veled, valoban sokszor ki van teve, hogy mi a korlatozas indoka, viszont megint sokszor nincs. Mittudomen, pelda: Ullo/Vecses elkerulo befele Pestre, 4 sav, autout, 110. Aztan hirtelen az M0-s lekanyarodo utan 90, majd feloldva 1 kilometerrel arrebb. Tok egyenes szakasz, egy kis feluljaro mondjuk, de ettol meg semmi extrem dolog. Minek? Vagy ha valaminek, akkor miert nincs ott? Mondanom sem kell, hogy a narancssarga Traffic control feliratu kameras kocsi ott van a szakasz vegen 10-bol 5x. (Mondjuk nemtudom egy ilyen mit csinal. Tudja valaki? Mer vagy csak mondjuk forgalmat szamol?) Nagyon sok hely van, ahol latszolag teljesen ertelmetlen a korlatozas, es persze, hogy nem tartja be senki, mert 10 eve ott jar, mert 10 eve is ott volt a tabla, mert 10 eve nincs ott hogy miert van korlat, mert 10 eve nem tortent ott semmi baleset ami indokolna a korlatozast es 10 eve mindenki leszarja.
random nick 2012.08.03 13:25:37
@Stohl András: Remelem lerohad alattad a busz.
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
random nick 2012.05.24 23:47:05
@Ralph Cifaretto: Értem. És mégis, az általad említett országok melyikében tilos vagy mélységesen elítélt az abortusz? Ja, hogy egyikben sem. Értem. Nyilván akkor ti vagytok a normálisak. Nem a Semjén Zsóti tetszik lenni? (Nem, az nem számít ha pár unatkozó NAGYTŐKÉS felesége hobbiból tüntet az abortusz ellen a Brandenburger Tor alatt a merciből kipattanva. Gondold már el a demográfiai katasztrófát amit a pártod hülyesége okozna. Akik nem mellesleg nem az abortusz ellen, hanem a humánus módja ellen tüntetnek. Veszed? Szerencsétlen egy bagázs ez, de pont odaillik, be kell látni.)
random nick 2012.05.24 23:50:57
@Ralph Cifaretto: Párok ezrei várnak rá? Ismersz olyat akik tömegével fogadnák örökbe a roma gyerekeket, hogy aztán emberi(!) körülmények között neveljék fel őket? Hallod, vágod, hogy Magyarországon élsz?

Csak így hirtelen google, tizenkilencre lapot húzok:

www.kozszolga.hu/hirek/n%C3%B6vekszik-%C3%A1llami-gondoz%C3%A1sba-ker%C3%BCl%C5%91-gyermekek

Vajon akkor hol is vannak a párok ezrei? Ne csak a hülyeséget lövöldözd már, legalább győződj meg az érveid helyességéről.
Megdöbbentő, amikor már a visszafogott, racionális hangok is arra a következtetésre jutnak, hogy Magyarország felejtse el az önrendelkezést és a demokráciát. Ráadásul mindezt a demokrácia nevében... Mire asszociál az Európai Unió alapelveiről az átlagpolgár: demokrácia,…..
random nick 2012.01.13 09:13:47
Szar a poszt. Röhögnöm kell, mikor azt olvasom a sok nemzetimagyartól és társaitól, hogy az EU mekkora nyomorult, meg hogy majd meglátják, hogy mi járunk jobban, ők meg beszopják. Igen. Feltehetően egy német meg egy francia gazdaság csak úgy beszopódik, mi meg röhögünk rajtuk. Aki ilyet feltételez az már eleve elmebeteg.

A másik meg, jóhogy az EU szarba se néz minket (illetve Orbánt és dilettáns szar embereit). Nyilvánvaló, hogy ha az EU integritását fenyegeti egy sarkalatos magyar hülye, akkor azt gazdasági és politikai befolyással megpróbálják leállítani bármi áron. Miért? Talán azért, hogy ne mindenki azon röhögjön, hogy ennyit ér az EU, hogy a tagjai ekkora hatalmas nullák. Mivel az alaptörvény nem ad lehetőséget kizárásra (illetve ahogy ad, az vicc) ezért nem marad más, minthogy szankcionáljanak. Megértem őket. És igen, sokkal jobban örülnék ha az egyesek által lenézett EU határozná meg a monetáris politikát Magyarországon, nem pedig a hülyék. Pont leszarom a nemzeti függetlenségünket amíg az csak arra jó, hogy szopassanak jobbra balra. Nem látjátok? Ha nem lennénk EU tagok, már régen lóháton nyargalásznánk hátrafelé nyilazva. Újra. A hihetetlen unortodox gazdaságpolitikánknak hála. Nem értem azokat az embereket, akik a kenyéradó kézbe harapnak. Komolyan. Bár nem csodálkozom, ilyen a magyar.

Azt persze senki nem veszi észre, hogy Magyarország kb lófaszt se érne egyedül Európában. Miféle exportcikkünk van például, aminek a bevételeiből mondjuk megélnénk. Vagy amiket eladva vehetnénk pl. vasat meg hasonló tök felesleges dolgokat az iparunkhoz? Ezért van az EU, hogy ne egyedül kelljen szembenézni a gazdasági kihívásokkal, hanem egy közösségben. Sajnálom azokat akik ezt nem értik meg. Remélem soha nem kell megtapasztalniuk (és velük együtt nekem sem), hogy milyen lehet az, ha valaki magára marad.
random nick 2012.01.13 09:32:42
@Frizuravarjú: argumentum ad hominem.
random nick 2012.01.13 09:34:37
@irógép: Persze, igazad van, nyilván harcolni kell bizonyos dolgokért. Nem azt mondom, hogy az "elmúltnyolcév" nem rontott el csúnyán dolgokat az EU-val szemben (pl: cukorgyárak bezárása, szőlőkivágások, stb.), de azt vegyük észre, hogy az EU szükséges a jelenlegi túlélésünkhöz Európában. Sajnos annyira semmilyen a gazdaságunk, hogy gyakorlatilag az ő pénzük szükséges minden egyes új beruházáshoz az országban. És ezt nem lehetne jelenleg kiváltani semmivel. SZerintem.
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Azt írja az újság, Lujza, a rendvédelmi dolgozók tüntetésével összefüggésben, hogy „Sokat nem kellett várni a névcserére. Évekig Gyurcsány Ferencet gyalázták nap mint nap, tegnap már azt kiabálták a Parlament előtt: „Orbán takarodj!”.”Mindehhez nem is…..
Ferenc testvér beindult. A maga módján. Azt hiszi, hogy nem emlékszünk arra, mit csinált néhány évvel ezelőtt.Nem változik a stílus. Sőt kifinomultabb sem lett. A pártelnöki kinevezést, sőt még a kormányprogramot is hasonló stílussal verte át a pártján. Egyszerű…..
random nick 2011.05.07 23:35:50
@Gábor217: A lakosság lószarra se emlékszik/soha nem is tudta mit csinált Gyurcsány. Meghallották az őszödi beszédet, meghallották az egyetlen szót amit tudtak értelmezni ("hazudtunk") és jónapot. Persze az értelmezésbe Viktorunk még besegített az idióta aktivistáival.

Ennyit tudnak az emberek Gyurcsányról, és be kell vallani a Fityisz propagandagépezete hihetetlenül ügyesen semmissé tette azokat a pozitív dolgokat amiket emellett még Gyurcsány csinált. Idióta birka a lakosság nagy része sajnos.

Én csak annyit kérdeznék mindenkitől, hogy a 8 éves MSZP kormányzás alatt hányszor ébredt fel úgy reggel, hogy kapkodva kellett megnéznie valami médiát, hogy vajon van-e még egyáltalán ország amiben lakik...
random nick 2011.05.07 23:47:46
@Blogger Géza: Könyörgöm, mit loptak el? Mit loptak el amit a Fidesz nem lop el? A Fidesznek konkrét emberek kellenek (Torgyán József, Lézer János, Hoffman Rózsa), hogy amíg az általuk kavart bulvárbotrányokkal foglalkozik a média és a hülyék, addig nyugodtak tesztelhessék az újabb és újabb elkúrásaikat. Ha el is kúrt valamit Gyurcsány, 4 év alatt tuti nem hozott össze annyit mint amennyit Viktor egyetlen év alatt.

A lopás meg relatív. Hiba lenne azzal áltatni magunkat, hogy aki oda kerül az nem lop. Ezt felejtsük is el. De én konkrétan nem emlékszem pl. nyugdíjlopásra, meg arra sem, hogy a beígért adócsökkentéssel rosszul jár az ország 80%-a. Ilyeneket is csinált volna Gyurcsány? Mikor?
Kettős Mérce Diktatúra van? 2010.12.04 14:02:00
Annyi bizonyos, hogy az elmúlt háromnegyed évben a Fidesz hozzákezdett a jogállam kereteinek lebontásához. Saját embereit ülteti kulcspozíciókba és aki nem hódol be, azt megfenyítik. A cosa nostra előretör, és lecsap. Alkotmánybíróság, Állami Számvevőszék, Költségvetési…..
random nick 2010.12.05 02:27:07
@Húsleves: "akkor szivesebben buktál a frakhitelen, ami Bajnai alatt volt mélyponton?"

Mi? Megjegyezném halkan, hogy a Bajnaiék alatt bizony azért volt mélyponton a frank, mivel volt egy ilyen gazdasági világválság izé. És csomó minden csomó más helyen is mélyponton volt. Az persze, hogy mi sebezhetőbbek voltunk, és mélyebb volt, mint máshol, az lehet persze a mocsokszemétbunkó Gyurcsány meg a Walt Disney hibája.

De.

Az, hogy most mélyponton van a frank, azt biza nem holmi válságocska okozta, hanem bizony az idióta Orbán meg a jobbkeze, illetve a holdudvaruk. Ezt csak a hülyék nem látják. Hogy is volt? Matolcsi bejelentett valamit, kilőtt a deviza árfolyam. Szóba került anno, hogy Matolcsit leváltják, forinterősödés. Orbán nyilatkozza, hogy nem vágja le a jobbkezét: devizaárrobbanás. Tök egyszerű, semmi közgazdász diploma nem kell ehhez.

És ez nekem pont elég ahhoz, hogy minden reggel úgy keljek fel, hogy fingom nincs mit fogok olvasni, mikor megnyitom az Indexet. És ez a szomorú dolog.