Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CséZsu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 31-e dohányzásellenes világnap, lássuk tehát, mit hozott össze ezügyben a kreatívipar: egyfelől ugye hálás a téma, lehet riogatni bátran, másfelől viszont mi az, ami ebben a témakörben még nem került elő? A Design Inspiration most összeszedte azt a negyvenöt…..
Már rég elmúlt a reklámszakma boldog aranykora, amikor a lehetetlenül túlméretezett ügynökségi irodákban minden csupa Playstation, süppedős plüss-szőnyeg és pénz nélkül működő kólaautomata volt – a jól fizető állásokból, a város legtisztább kokaincsíkjaiból és…..
nonstop MOBIL blog KÉPtelenség! 2009.02.24 20:15:00
Tudom én is, hogy ez itt nem az OMFG!, de engedtessék meg nekünk is néha, hogy füstölögjünk csendesen. Szóval, a mai Acer sajtótájékoztatóról szeretnék mesélni. Notebookos vonalon alapvetően két termékre volt kihegyezve a dolog, az új, immár 10 colos kijelzővel kapható…..
nonstop MOBIL blog Kezdetnek... 2009.01.27 14:11:00
Az újságírók kóros közléskényszere és grafomániája talán ismert jelenség. Be kell valljuk, magunk is "szenvedünk" ezektől a betegségektől. A hivatalos helyen gyakran nem tudunk foglalkozni olyan témákkal, amikkel egyébként fontos lenne. Sok esetben…..