Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kope71

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán agyfelbaszós pofátlanság tanúja volt Darren. Azt a bunkó paraszt típust ismerjük, aki csak öt percre beáll a rokkanthelyre mert lusta öt méternél többet gyalogolni. De amikor megérkezik az, aki tényleg jogosult a hely használatára, mi több, miatta jelölték ki a helyet és…..
kope71 2009.01.28 15:13:39
@Leon:
Neb@z, ez azért szégyen... Ennyit az államról.
kope71 2009.01.28 15:19:18
@ColT:

Miért, te vetted? Én elmentem az okmányirodára a kitöltött orvosi igazolással, kérelemmel, meg a gyerekkel, mert hozott fénykép nem jó, sok a visszaélés, aztán ültess egy mozgássérültet egy zongoraszékre, ami billeg úgy, hogy ne essen le róla a fénykép elkészültéig, meg ne lógjál be, ahogy tartod. Kicsit sem megalázó.. Még "jó", hogy a gyerek csak annyit fog fel belőle, hogy be van t@jva, mert fél, hogy leesik. Egyébként ingyen van. Mármint a parkolási, ha erre gondoltál.
kope71 2009.01.28 15:39:13
@Leon:

Itt feladom, parttalan a vita. Örülök, hogy nem az "egyszem" parkolóhelyet foglalod el. De ez -számomra- akkor sem indok, ha a "tengersok" parkolóhely folyton üres, és csak te használod. Lehet, hogy öt perc mulva egy sérültnek azért kell "szenvedni", mert veled kics@szett az önkormányzat/főváros. Egészséges embernek botladozni kisgyermekkel télen sok szatyorral egy dolog, de kézpeld el, hogy a gyerek botokkal/járókerettel jár, vagy neked kell tolnod babakocsiban/tolószékben.

Eh, mindegy, mentem a gyerekért...