Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilizoli

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Családi motor 2010.07.18 13:36:00
Olyan kép már jó sokszor volt a blogon, amin egyértelműen látszik, hogy jogtalanul foglal el valaki egy vagy akár több, a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet. Persze ezt még ki lehet magyarázni, hogy pont most vitte be az illető a nagymamát a tolószékkel, vagy hogy a…..
Szilizoli 2010.07.18 22:59:12
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Egy öreg Passat után átülni egy közel új Bömösbe szép teljesítmény! Kívánom, hogy sikerüljön neki.
Biztos már 20 éve nem ivott kávét, és nem cigizett, abból gyűjtögette össze. :)))
Szilizoli 2010.07.19 06:04:27
@''autónepper.'': Mi a különleges ebben a videóban? Pont úgy vezet, mint a legtöbb tipikus kispöcsü hülye. Gondolom a bal ujja végig az indexkaron volt és végig jelezte a sávváltási szándékát, a többieknek.
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..
Hogy ne csak egy reposzt jusson egész napra, kaptok egy másikat is. Nekem úgy tűnik, kettesgolf számára teljesen meglepő és új dolog, hogy egy használt autót akármilyen kereskedésben jóval kevesebb futott kilométerrel hirdetnek, mint amennyit valójában mentek vele. És…..
Szilizoli 2010.07.03 23:34:24
@adamantium: Hiába! Leleményes nép a magyar, ha mások átbaszása a cél. Ezért tartunk itt, ahol tartunk és még fogunk is jó sokáig!
Gratulálok!
Szilizoli 2010.07.04 00:45:40
@tundrazuzmo: Engem érdekel!
Megvenném 15 éves, svájci frank alapú részletre, 0%-os önrésszel.
Kérlek küld el az adatait az olcsonakarokjoautotkeveskilometerrel@desokextravalesnagymotorral.hu e-mail címre. Köszke!
Na persze nem neked vagy nekem, hanem a szemfüles önkormányzatnak, meg ahol a kerékbilincselést magáncéggel csináltatják, akkor nekik. BP megírta a tökéletes receptet ehhez és a teljesség kedvéért fotókat is csatolt, hogy az is értse, aki nem tud olvasni. Panaszkodnak az…..
Jelentősebb forgalmú kereszteződésekben, ahol egy sáv nem elég, sok helyen épült kétsávos körforgalom az országban, de az autóvezetők egy része abszolút nincsen tisztában a használatával, pontosabban annak szabályaival, ezért nem ritkák a balesetek. Van viszont egy jó…..
Szilizoli 2010.07.01 08:12:15
@VakondM: Körforgós balra-indexel kapcsolatban csak annyit, hogy segít a bejönni szándékozóknak, hogy bejöhet-e elém, vagy még tovább fogok haladni benne.
Ettől durvább, ha a belépés előtt jobbra jelez, és 2-3 kijáratot halad benne. (általában szőke picsák teszik) Ez szerintem sokkal baleset veszélyesebb!
Szilizoli 2010.07.02 07:46:35
@VakondM: Általában akkor alkalmazom ezt a módszert, ha erőszakosan be akar jönni elém, miközben én lendületben vagyok. Nem folyamatosan, csak megvillantom kétszer, hogy "mennék még, ha megengedi"
De a kifelé nem indexelő egoista parasztoknak letörném az irányjelző kart a műszerfaláról.
Minek neki? Úgy sem használja!
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
Igen mély nyomot hagyott SztupY lelkében az alábbi történet, mert bár egy tucat év is eltelt azóta, benne azóta is él a tarkóbizsergető káröröm. És mint tudjuk, annál nincs is szebb alfaja. A "tandem-előzős" sztoriól jutott eszembe egy kb. 12 évvel ezelőtt történt…..
Különösen nagy kedvencem az a helyzet, amikor valaki bunkó dolgot művel, lehetőség szerint olyat, ami egyben veszélyes is, aztán amikor ez valakinek nem tetszik és annak valamilyen módon hangot ad, akkor jön a megtorlás. Renegade is egy ilyet írt meg, miután buszon ülve nézte végig…..
Szilizoli 2010.05.30 19:22:26
@billencses: Mimimimimi??? Mi ez a 2.5 tonnával?
Szilizoli 2010.05.30 19:51:26
@billencses: A kisbuszommal utánfutót húzok nap mint nap, és éppen beleférek a 3.5 tonnába. Újabb parasztlázadás kitörésétől tartok...
Szilizoli 2010.05.30 20:43:30
@billencses: Ja, jó szopás szerint.
Richelieu mindig bőséges körítést ad a sztorijaihoz, nincs ez most sem másként. Tulajdonképpen ezúttal is mindenki életben maradt, a lényeg talán leginkább az, hogy nem csak nagy, fekete, lesötétített autókban ülnek közlekedésre és úgy általában közösségi létre…..
Amikor ez a poszt megjelenik, én most valahol a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban kisvonatozok a többiekkel, hacsak épp nem szakad az eső. De igazából valószínűleg akkor is, legfeljebb ha szélvihar is van, akkor beleborul az egész kemény mag a Fertő-tóba. De térjünk a tárgyra, mert…..
Mocskos és undorító dolog más vagyonát megrongálni, ellopni a tulajdonát. István és sok más Ford Focus II tulaj járt már pórul - többek között a blog kemény magjának egyetlen Focus tulaja, Sugi77 is, akivel anno együtt bosszankodtunk az off topicban - amiatt, hogy az ilyen férgek…..
Szilizoli 2010.03.24 18:23:59
@daito: Jó gondolat a közmunkáztatás! Ha már mi tartjuk el őket... De az a dugás dolog kissé meredek. Ha azért is ki lehetne járni, minden homlesz bűnözne is.
Szilizoli 2010.03.25 15:57:53
@daito: De azok vagyunk, mert ők is azok!
Kár, hogy Witaker nem terhes kismama (legalábbis gondolom), sokkal bulvárosabb lett volna a történet, ha nem tud elfutni az őrjöngő taxis elől és jól pépesre veri a teleszkópos vascsővel, ami igazából - mint ahogyan azt már néhány éve tudjuk - taktikai tükörtartó. Hogy…..
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..
Szilizoli 2010.03.20 13:56:46
@CApa: "Akinak annyira sürgős, hogy emiatt kénytelen motorral járni, az nagyon elhibázott életet él...
Úgy kell szervezni az életed, hogy ne kelljen sehova se közlekedni, a meló jöjjön hozzád, és ne Te hozzá. Ha valahová mégis el kell menni, legyél annyira fontos, hogy örömmel várjanak rád ha késel is. Ha azért sietsz, hogy csak jajj el ne késs, akkor csak egy kis köcsög vagy, aki megérdemli az idegbeteg életét..."
Barátom! Te mekkora egy fellengzős faszmadár vagy! Bírom az ilyen okostónikat, akik megmondják a tutit a sok bunkó parasztnak.
Tudod van egy régi mondás: Ha a vidéki nem szarik, akkor a városi nem eszik. Ez így van akkor is, ha a vidéki bejár melózni a városba.
Olyan HVCS példányokkal már biztos mindenki találkozott, akik megfúrt kipufogódobbal és kályhacsővel felszerelt tizenhúsz éves, egykor sportos autókból pislognak ki a zselézett hajuk alól és spontán adrenalinsokktól vezérelve bináris gázpedálkezeléssel közlekednek és ha…..
Szilizoli 2010.03.16 16:48:14
@_John_Doe_: Ja? Ő nem telefonál vele. Arra 'má nem fussa. Csak simogatja a száját, mint aki elgondolkozott az élet nagy dolgain.
@Rife67: Van valami ebben a kihangosító dologban!
Nekem is úgy tűnik, mint ha az már nem férne bele a 10 milkába. Tisztelet a ritka kivételnek.
Sokszor látom, hogy nem tud indexelni szegény, mert hát telefont fog a kezébe!
Vasárnap este úgyis van időtök dekódolni egy ékezetmentes levelet, meg talán megbocsátható mr_x-nek, mert a briteknél kicsit ritkábban fellelhető a magyar billentyűzet. Lényeg a lényeg, nem csak nálunk fordulnak elő idióta, magukat istennek képzelő rendőrök. Ettől persze…..
Parkolási bírság volt az egyetlen ezidáig, amit kaptam KJ-hez hasonlóan, akkor és ott is lett volna mit kötözködni, de is egy érdekes helyzet. Még ha azért büntették volna meg, mert a zebra előtt nincs meg az öt méter, azt megértem. De ilyen indokkal? Ennyire kell a pénz az…..
Szilizoli 2010.03.14 12:40:44
@szemenagy: Hú vazze! befért neki a bicikli?
Szilizoli 2010.03.14 17:47:14
@-d(-_-)b-: Nem mondom, hogy soha sem balhéznék a bíróságon ha ártatlannak érezném magam, de ilyen piszlicsáré összeg miatt háromszor is meggondolnám a dolgot.
Amit Viktória írt, az már erősen abszurd kategória, ráadásul ha nem dobtam volna be ezt a pólónyerhetőséget, mindannyian lemaradtunk volna erről a remek kis sztoriról! Már-már gyanúsan mesébe illő, egyszerre sírós és nevetős, de ha belegondolok, hogy nekem is volt már olyan,…..
Amikor egy történetben előkerül egy BMW X5, akkor általában megfagy a levegő, mindenki maga elé képzel egy tagbaszakadt kopaszt, aki kiszáll és elindul megverni valakit. Lackó ezútal ellenpéldát látott és ha már jó hírrel indítottuk a mai posztolást, akkor így délutánra…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
autózz! Tanulók aranyköpései 2009.12.25 10:51:00
Ha jól vettem ki Gábor szavaiból, akkor autóveztést oktat és ebből adódóan sok emberrel találkozik. Ezek az emberek a nagy koncentráció közben tudnak hülyeségeket mondani, vizsgán, fokozott stresszhelyzetben ez különösen így van. Jókat derültem egyik-másik beszóláson én…..