Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy egyed

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Strings Dream - egy újabb vonósszinti-utánzó szoftszinti jött ki nemrég a NUSoftingtól. Nem mintákból dolgozik, fizikailag modellez, és a híres oktávosztó áramkört is leutánozza, ami ezeknek a hangszereknek a hangzásbéli gazdagságát biztosította. Szintén lemásolták az…..
Teljesen új családot indít az M-Audio billentyűfronton. Az Axiom Pro három formában, 25, 49 és 61 billentyűvel jön ki, a legnagyobbik 700 dollárba fog kerülni. Kontrollerei szépen maguktól beúsznak a Pro Tools, a Cubase vagy a Logic rendszerébe, az M-Audio HyperControl megoldásával.…..
egy egyed 2009.02.05 13:43:14
@nosferato: Az Axiom Pro sorozatban a legjelentősebb fejlesztés, hogy alkalmas a ProTools vezérlésére is, nem csak hangok bevitelére. Ilyen keyboard nincs más típus jelenleg. Egyébként a kontrollerek és a billentés javítása történt meg, valamint ahogy észrevetted, a kijelző információtartalma.

Sebestyén Júlia idén sem tudta megnyerni a műkorcsolya Európa-bajnokságot, de még a gálán sem futhatta le a tiszteletkört, vagyis az ötbe sem került be. Nyolcadik lett, éppen, mint az aktuális világranglista helyezése. Ez nem rossz eredmény, én szó nélkül büszke lennék rá, ha…..