Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sten

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HUGIPAKK Sallert ad a Nagypapi 2009.01.26 22:04:00
Megint négerrel (pc-ül: vendégművész) dolgoztattam, de legalább bevallom. Nem az ihlet meg a témák fogynak ki alólam, csak igyekszem színesíteni a blogot. Szegény "négerem" azt hitte, hogy ezzel elmarom azt a néhány anyukát, akik a babahordozás finomságai miatt…..
Sten 2009.01.28 16:53:22
Ahogy én halottam a sallerba spirituszkockát (vagy ahhoz nagyon hasonló anyagot) tettek bele.

Más: van egy Globusz feliratos, 3 lábú (mint a merci jel), 2 féle nagyságú konzerv melegítésére szolgáló egységem is -nagyzolás nélkül hívjuk innentől tábori tűzhelynek, hiszen összehajtható, és nadrágzsebben elfér : )-, és annak a tálcájába kell ilyen kockát tenni. A kocka akkora, mint egy mai kockacukor (kisebb mint 20 éve), kékes lánggal ég. A félkilós konzervnek odavág rendesen. Gyakran használtuk túrák alkalmával a nagyfateromtól örökölt, benettonzöldcsillám nyelű, 3 részre szedhető, orosz kanálgéppel. Abban csak a kanál meg a villa "nerzs" -cirillel írva rozsdamentes-, a kés rendes szénacélból van, egy urali machete 20 éve. Nagyon durva. Cserébe vasizű, ha vágsz vele.

A spirituszkocka egyébként nagy túlélő:
www.esbit.de/index.php?id=67

Joz-nak:
Úgy láttam, hogy a Csepszon-od bakteleszkóp tüskéjét nem takarja semmi, csak egy függőleges lyuk tátong. Nem volt benne "Csepel" feliratos bakelit dugó?
Én még nem láttam olyan Csepelt keréken, amiben lett volna, de az én Csepel 125T '52- mben van. Felvágólag mondom, hogy export kivitel, arany-ezüst-piros-"DE LUXE" feliratos matrica van rajta. Gyárilag akksis-dudás-parkfényes-szeléncellás töltéses. Óriási- hazamegyek, megnézem egyből. Az elektromos rendszer nem igazán ütős, igazi átgondolatlan gyári gány. 50-es évekbeli rögtönzött stupekolás. Arra jó, hogy kicsit lassítja az akksi lemerülését.
Vissza a dugóra: SCs barátom egy időben foglalkozott ilyen bakteleszkóp dugók, oldaldoboz csavarzárak, és talán kormányszorító csavar öntéssel fekete epoxy-ból. Érdekel?