Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonat35

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történetem…  1998-ban költöztünk ki családommal Budapestről ide Veresegyház közelébe. Akkoriban még Erdőkertesen volt a gyülekezet egy már akkor is öreg testvérnő saját házában. Szívesen gondolok vissza arra az időkre, az volt az igazi gyülekezet. Bensőséges,…..
vonat35 2011.07.18 10:26:13
@karalabe4: Kedves karalábé!
Írod:
Nagy valoszinuseggel nem fog nekik tetszeni es hamar kivul talalnad magad a szervezetbol, megha olyan vadakkal is lennel gazdagabb, amirol azt sem tudod mik.
Ha ez így van, az ember gyorsan bent is találhatja magát a szervezetben. Szívállapot és hozzáállás kérdése, nem tökéletlen véneké. Nem szabad a fától nem észrevenni az erdőt. Think big, ne pár emberi hiba alapján ítélj.
Nem leszek törzsolvasója és kommentelője a blognak.
vonat35 2011.07.18 10:43:23
@Ping-Pong:
Azért lassan kibújik a szög a zsákból, hogy itt nem egy magányos ember saját blogjáról van szó, hanem egy másik felekezet áll a háttérben, akit sért, hogy az Őrtorony szóvá teszi, hogy miért ment az összes nagy egyház Hitlerrel, Churchillel, Roosevelttel együtt a saját egyháztagjait írtani, mert szóvá teszi, hogy miért adnak össze homoszexuális párokat, és a pápa miért hoz rendeletet a Isten nevének a használata ellen.
Mondjuk én nem láttam olyan Őrtorony társulati kiadványt, ahol pl.: az adventista egyház Piripócsi gyülekezetében az egyház szabályaiba ütköző konkrét XY esete lenne részletekbe menően kitárgyalva.

Ha a kettő között nem látod a különbséget, sajnálom.
vonat35 2011.07.18 12:03:34
@Johnny Joker:
Sajnálom, hogy csak addig jutottál, mint Pilátus: Micsoda az igazság?
Ha létezik Teremtő, és a Biblia az Ő szava, akkor van egy ilyen igazság. Ha az előbbi kettőben hiszel(?), akkor állást kell foglalnod valami mellett.
Jelenlegi helyzeted nagyon kényelmes a saját szemszögedből, hiszen a felekezettől független, "minden vallás elfogadható Isten előtt" felfogású bibliaolvasási körben végzett imádat(?) semmilyen kötelezettséggel nem jár, semmit nem építesz, senkit sem támogatsz szellemileg, egy nem hívőnek sem mutatsz irányt, csak kritizálsz és rombolsz. Hogyan vagy így fényhordozó?
Kívánom, hogy találd meg az Igazságot, és az ítéletnapon jónak bizonyuljon a választásod.
Ezzel zárom a a pályafutásom a blogon.
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..