Regisztráció Blogot indítok
Adatok
re-barbara

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
MTI-t olvasni eleve szórakoztató, az Országos Sajtószolgálat hírfolyama pedig olyan folyamatos gyönyörérzést okoz, mint egy hatvanméteres Messi-szóló. Az OS-be ugye elvileg mindent beraknak, szűrés nélkül, így jó napokon gátlástalanul, önfeledten árad az elmebaj. Ezt a…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..