Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Spídermann

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/05 Subject: Pékné csülök a hűtőből To: sales_all@moore.hu;marketing_all@moore.hu   Kedves Kollégák!   Meglepve és elképedve tapasztaltam néhány perce, hogy a mai ebédem - a lila tetejű vákumzáras Frigomicro+ mikróedényemmel együtt…..
Emlékszem általános iskolában az volt fél évig a legnagyobb császár, aki simán rappelte a Gangsta's paradise című számot. Akkoriban kezünkben a G.I.Joe bábuinkkal és Jurassic Parkos uzsitáskáinkkal mi is veszélyes kölyköknek éreztük magunkat. Ezt pedig Coolionak köszönhettük…..
Kedves Olvasóim!Itt az ideje , hogy én is elmerüljek a balatoni susnyásban és bújkáljak a Greenpeace elől , hogy nehogy visszavontassanak a vízbe. Ne aggódjatok jövő hét szombaton már itthon leszek és lesznek új posztok. Azért a Balatonról is próbálok valamit alkotni, de ezt nem…..
Jasonnek úgy néz ki az arca, mint 6 Zámbó Árpy, ezért nem szereti ha az arcát csesztetik. Főleg ha azt, egy topban levő szőke csajszi csinálja, de végül a csaj arcára fagyott a mosoly. Ja és ezúton köszöntöm innen a három rajongót akivel összefutottam ma, főleg a barna…..
Dr.Spídermann 2009.07.09 09:02:52