Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burgermeister

0 bejegyzést írt és 4998 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk nem érti, miért nem talál magának barátnőt, amikor minden elvárt feltétellel rendelkezik. Talán azért, mert pasiból túl nagy lenne a választék? Ő nem válogatós, mégis, 1 évnél hosszabb kapcsolata eddig még nem volt.                                  Fedezd fel…..
Burgermeister 2024.04.27 06:30:54
                       „Azt mondja, csak egy alkalom volt. De előtte, amikor fiatal volt, sok egyéjszakása is volt” – Ha valaki magányos, képes sok mindent elnézni, és lejjebb engedni azt a mércét. Posztolónk a szakítása után újra próbálkozik egy nővel, de úgy látja, sokkal jobb lenne, ha a…..
A kékszemű Húsvéti Lovag. Nyami!:  A T1-es modell okozta csalódást nagyon gyorsan a következő hét nagypéntekén pillanatok alatt sikerült kihevernem. Az egyik társkeresőn kiírtuk, hogy ma estére kerestünk harmadik beszállót. Volt három jelentkező és milyen jó, hogy a női megérzéseimre hallgatva, nem…..
Józan paraszti ésszel az ember lánya és fia azt gondolja, hogy szexpartner kereső oldalra az regisztrál, aki szexpartnert keres. Naivan és újként ebben a világban rengeteg hibát követhetünk el, mire végre egy valós szándékokkal rendelkező embert vagy párt találunk a regisztráltak között. Finoman…..
Előszó Az előző epizód a 2000-es évek elején ért véget a nyugati fejlesztésekkel. A történetből hiányzó és eddig kimaradt szereplővel is ideje foglalkozni, l ássuk hát mi történt a Nagy Falon túl, ami szorosan összefonódik a hidegháború utáni Oroszország helyzetével. Majd végül a XXI. században…..
Burgermeister 2024.04.23 19:08:49
                       A szerelem idővel elmúlik, csak az a kérdés, kinél mennyi idő után? Levélírónknál jelenleg a negyedik év a legnehezebb szakasz, noha előtte már kétszer végeztek próbaszakítást.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
Léleknyomó Társas magány 2024.04.15 23:13:25
Minden kapcsolatban vannak olyan időszakok, amikor az egyik többet tesz bele, mint a másik.Mindig, minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez is tény. És brutál nárcisztikus lesz amit most csinálni fogok, de...Mindig kiveszem a tejet a hűtőből, hogy ne legyen jéghideg mire hazajön.Hetente 2-3x…..
Burgermeister 2024.04.17 05:20:20
Jó ringyó vagy Varga Judit, kúrnám éjjel-nappal a nunid!Jó ringyó vagy Varga Judit, kúrnám éjjel-nappal a nunid! ÓÓÓÓ Varga Judit! Te kibaszott istennő, te szopatni való MILF, én basználak, te meg Hajdúnál sírsz.Szívesen belehugyoznék a végbeledbe, Petikéd meg nézhetné éjjelente, ahogy a hüvelyedbe…..
Burgermeister 2024.04.15 13:31:19
Sanyi egyedülálló apukaként szeretne olyan társat találni, aki teljes mértékben szeretni tudja majd a gyermekét.  ..
Burgermeister 2024.04.11 18:48:07
Az itt leírtakhoz majdnem mindig oda lehetne tenni, hogy „amint erről a részletes ismertetőben szó volt”. Néhol, ahol ezeknek a dolgoknak az újabb szemszögű körüljárásáról van szó, vagy ez kiemelten fontos, ott ez meg is történt… de az ismertető adott részeinek linkelését puszta kényelmességből…..
Burgermeister 2024.03.28 16:52:20
A randizás mint műfaj keveseknek megy problémamentesen, fiatalon elkezdeni is bonyolult, de mikor már egyszer azt hittük, hogy vége a bénázásnak és nem kell többé kezünket tördelve toporognunk, gyomorideggel készülődnünk, azon agyalnunk napokig, hogy mit vegyünk fel és mit ne… nos, lehet, hogy még…..
                       Mire gondol az a nő, akinek a férjét sosem érdekelte a kinézete, ám most váratlanul új ruhákat vesz, új fazonra vágatja a haját és diétázni kezd? Plusz, gyakran tűnik el azonos időpontokban, és azt mondja, csak egy haverjánál járt - kiöltözve.                            …..
                        Posztolónk még így utólag is szeretné megérteni a hasonló nők gondolkodását. Volt egy barátnője, akit az összeköltözés után ismert meg jobban. Belement a követeléseibe, mindenben behódolt neki, hagyta átalakítani magát, mégis lelépett. Teljesítette az elvárásait, akkor mégis…..
                       A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.                        …..
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
A B-70 nagyívű bemutatóját záró részben a sokat tervezgetett utódról, majd néhány, kapcsolódó típusról, dologról lesz szó. Előbbiek a Szuhoj T-4 és az Avro 730 – az angol tervezettel való párhuzamot máshol még nem láttam említeni, pedig a leírtak alapján szerintem nagyon is indokolt. Zárásként,…..
Épp úton voltunk, amikor megjelent a sárga autó ikon, föl/le nyilakkal, hozzá a szöveggel, hogyaszongya a szintszabályzó rendszer beadta az unalmast.     A bal hátsó kerék mögül sziszegés hallatszott és láthatóan arra az oldalra dőlt Mobi, gondoltam magamban, ez nem hazudik, tényleg megnyekkent…..
Burgermeister 2024.02.20 13:37:53
Burgermeister 2024.02.20 13:08:29
@K. Patrícia: Latom tetszene......osszehozhatjuk...persze jár ehhez más is....
Burgermeister 2024.02.20 13:07:12
                       Levélírónk rájött, miért kell néhány kapcsolatban lévő pasinak folyamatosan leállni más nőkkel, korosztálytól és kinézettől függetlenül: az önbizalomtuning miatt. Fordított esetben, ha mindezt egy nő teszi, mindennek elhordják. Hogyan kaphatná meg egy férfi azt a…..
Burgermeister 2024.02.05 11:06:38
A két XB-70-essel történt repüléseket értékelő, az előző részben kezdődött, nagyon hosszú fejezet az unstart jelenség hatásaival, a műszerezéssel, a fel- és leszállással, emelkedéssel és gyorsítással, végül pedig a hatótávolsággal foglalkozik a folytatásban. Ezt a számtalan, az NAA által javasolt,…..
Burgermeister 2024.02.02 14:26:14
Azzal kezdeném, hogy írjak pár sort magamról, és hogy miért is kezdtem bele a blogba. Egy 37 éves nő vagyok. Feleség, háziasszony, vállalkozó és olykor egy igazi ribanc. Megvan mindenem, egy jó élet, egy jó férj, sikeres üzleti háttér - de emellett van egy másik életem is. A blogom szólni fog a…..
Burgermeister 2024.02.02 14:12:22
                       Posztolónk férje egyszer már félresiklott, de azóta megbánta. Viszont azóta is sűrűn mozognak társaságokban és a feleség nem tud annyira ellazulni, ha állandóan résen kell lennie, ugyanis a férfi még mindig nők körül sündörög, ám azzal védekezik, hogy csak szórakoztatja őket,…..
Magyarország a követeléskezelők paradicsoma. Naponta több száz fizetési meghagyás emelkedik jogerőre és válik végrehajthatóvá az országban, aminek gyanútlan tömegek válnak áldozatává! Nap, mint nap rengeteg embert ér váratlanul, hideg zuhanyként a múltból felbukkanó kétes eredetű tartozásokból…..