Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peteror

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taxis és a gyönyörű, de nem szép ország Egyik nap sokáig bent voltam és késő este taxival mentem haza. A taxisok általában vagy indiaiak vagy bangladesiek, viszonylag rosszul keresnek, az üzleti modell úgy néz ki hogy naponta 7 dinárért bérelik az autót és ezen felül 3 dinárt költenek benzinre.…..
Szingapúr egyik nagy előnye, hogy sok sziget van a környéken. Szingapúr egyik hátránya, hogy sok sziget van a környéken. És ezek egyike sem túl jól szervezett.... Az állandó nyárban mindig örülünk ha kicsit fúj a szél. Kivéve, ha füstöt hoz magával...  (Tudom, nekem semmi sem elég jó!) De sajnos…..
peteror 2016.08.26 14:43:59
@zebralany: no igen.. ahogy nézem nálatok lehet is kapni, hogy ne kelljen messzire menni érte: www.motoworld.com.sg/respro :)
Persze most még csak képzeletben. :) Egy örömhírrel indítok: szeptember végén új otthonba költözöm! Annyira új otthonba, hogy még fel sem épült. Bizony, sikerült lakást találnunk, amelynek az építését egy hónapja kezdték el az építők. Mi még csak a terveket és a számítógépes szimulációt láttunk,…..
...akkor is itt laknék, csak pár házzal odébb. Annak ellenére, hogy Szingapúrban nincsenek jó vagy rossz negyedek, azért tudjuk, hogy az egyenlők közt is vannak egyenlőbbek. Sentosa szigetén a milliomosok száma kiemelkedő, nem véletlenül nevezik ázsia Monte Carlo-jának. Sokszor…..
Nem biztos, hogy van értelme összefoglalnom ezen a blogon az idei Superweek konferencia előadásait. Márcsak azért sem, mert nyilván akit mélyebben érdekel ez a téma, ott volt. Vagy legalább átnézi az előadók által megosztott prezentációkat. Akiket meg ilyen mélységben nem…..