Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sh00ter

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap épp azon siránkoztam, hogy mennyire lassan ér el Magyarországra a planking névre hallgató össznépi webes unatkozás. Tippen az lett volna hogy az indexes Plankó Gergő lesz az egyik első hazai plankolóbajnok. De valószínűleg ez túlságosan nyilvánvaló fejlemény lett volna.…..
Kérem szépen, az RTL Klub a legmenőbb tévéadó az univerzumban, van nekik időgépük, bizony, és használják is, remélem csak nemes célokra, és amikor visszamennek dinoszauruszra vadászni a kréta korba, nem taposnak össze egy pillangót sem. Honnan tudjuk, hogy az RTL ilyen…..
Február 16-án indul az újabb Survivor-évad, amit dettó Nicaraguában forgattak, de más alcímet kapott. Mivel az előző kiadás a reality történetének egyik legunalmasabb évadát produkálta, reméljük, hogy az új csavarral megtámogatott új visszaállítja a megtépázott renomét. A…..
Az Ofcom a január elsején életbe lépett magyar médiatörvényhez hasonlóan engedélyezi a termékelhelyezést bizonyos műsorszámokban - írja a Kreatív. Ahogy a magyar úgy a brit engedékenység célja is az, hogy újabb bevételi forrásokhoz juttassa a médiumokat. A brit szabályozás…..
Itt egy egészen friss, ropgós, ma reggeli sztori: a Homár kollégája, Kati, a Tenkes Intercityvel utazott, amiről, ki tudja, miért, lehagytak egy kocsit, hatvan jegyet viszont eladtak rá, majd egymás ölébe zsúfolták az átkozódó utasokat. Alant Kati helyszínről küldött…..
sh00ter 2010.06.11 10:42:09
@gozos: dehogy kapja vissza mindenki... a "nem várt rendkívüli meleg időjárás" miatt késik, olyankor meg nem jár vissza a pénz :)
Mai második Lost-posztunk apropója egy interjú, amit Damon Lindelof, a Lost egyik írója/készítője/executive producere adott a Hollywood Reporternek, és amiben a fináléről árult el pár, közepesen sem spoileres dolgot. A különösen érzékeny lelkülettel megáldott olvasók…..
sh00ter 2010.04.30 16:01:12
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
sh00ter 2010.02.01 15:32:33
@okleveles naiv: a regisztrációt igen (egyébként már kértem is őket erre, de még nem reagáltak), de van egy azonosítója a ppo-nak ami alapján kezdeményezi a tranzakciót az OTPnél. Ehhez vannak társítva az elmentett bankkártyaadatok, amik viszont az OTPnél vannak.
sh00ter 2010.02.01 15:34:00
@chuber: info@investech.hu-ra írtam még az action után pár nappal, írok akkor újra, hátha elkeveredett
sh00ter 2010.02.01 15:38:00
@Kyle Gass: OTP-nek, nem a ppo-nak.
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
sh00ter 2009.07.20 11:38:23
Spontán kialakult egyenruhás sorozatunk következő részében a festői Ürömre kalauzoljuk az olvasót, ahol Gáborra szörnyű gyanú árnyéka vetült: lehet, hogy cserbenhagyott egy kanapét Óbudán? A vérvádat a kanapéban talált zöldkártyára alapozták. Az alanti krimiből kiderül,…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
Csak az ugrás után, mert spoileres. Naprakész rajongóknak szánt hír, aki még nem végzett az ötödik évaddal, NE kikkoljon. Szóval az a helyzet, hogy a V csak megkapta a midseason berendelést, a dolgok jelenlegi állása szerint 13 részes évadra, azaz a Lostban Julietet alakító…..
sh00ter 2009.05.19 17:32:49
@Neooo: Lehet azért történt a baleset, mert az előző "körben" hallgattak Miles-ra és nem csináltak semmit...
Sok probléma van ezzel az időutazással :)