Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perfekte welle

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vedd Lazán! sztori folytatódik!  A kép innen Sziasztok! Majdnem egy éve, tavaly júniusban én írtam meg nektek Laci barátom történetét ("Tudod, mit Lackó?! Vedd lazán!" címmel került ki a blogra), és most két hete újra összetörték szegény…..
perfekte welle 2009.05.20 20:23:58
 Boldog szakítást mindenkinek! Ennél többet és jobbat egy poszttal nem tudunk nektek adni. Kedves Blog! A múlt héten egy 37 éves hölgy mesélte el kalandjait a férfiakkal kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy - mivel az évezred elején igencsak intenzív ismerkedési periódusom volt -…..
perfekte welle 2009.04.03 13:51:39
Elhívja a lányt egy koncertre, de inkább elmegy a haverokkal Horvátországba, de erről elfelejt szólni.     A kép innen   Sziasztok!  A történet már lassan egy éves, eleget gondolkoztam rajta, hátha vkinek van vmi jó ötlete a valós indokokra. J Nem vagyok…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
perfekte welle 2009.01.28 09:32:58
perfekte welle 2009.01.28 09:37:45
@Parajka:
sztem a rendmániás része nagyon is hihető, ha valaki állandóan utazik kellenek ezek az apró dolgok h ne legyen rajta úrrá a káosz...
- am meg én nem értem mitől érezte magát fogolynak, de mind1
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..