Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndrewHardchild

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan pillanatok, amikor nem lehet elhinni, hogy ez a készítőknek hogy nem tűnt fel? Nos, ezt is ezek közé sorolnám (ahogyan ezt is). Igazából már elég sokan bemutatták ezt a híres Ring King jelenetet, de egye fene, ez túl jó, hogy ne ismerje meg az, aki eddig nem látta…..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
AndrewHardchild 2009.01.28 21:30:44
 Emberek... Azt írtam, rövid időn belül nem lesz videó, és ez egy tény, de találtam egy alanyt. Húha... SportKlubbon láttam a reklámot; hihetetlen... Semmi munkát nem végeztek szinte, ilyen reklámot én is össze tudnék dobni. Ez alapján nem venném meg a terméket, az is…..
Üdvözlök mindenkit, aki elolvassa!Új blogot indítottam. A felvezetőben leírt videók azért még elég messze vannak, mert el vagyok havazva, de február közepén várható esetleg videó. Amint a leírásban olvasható, kedvelem Visor és freddyD videóit. Hobbim még a tenisz, a PC…..