Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magilla

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszavonul a magyar underground rockszíntér egyik legnépszerűbb zenekara, az Isten Háta Mögött. Emiatt készítettünk interjút az új projekten dolgozó Pálinkás Tamás (a képen, amin egyébként Bokros Csaba, volt IHM-tag, most Dereng-gitáros is szerepel, balról a második)…..
Belsőség Ez nagyon fájhat 2011.09.06 12:11:00
Előre szólok, hogy ez egy tipikus trollok kíméljenek-poszt lesz. Elsősorban azért, mert segítséget kérünk, másodsorban azért, mert mi magunk is teljes mértékben át tudjuk érezni a helyzet szomorúságát. Eltűnt egy autó, ráadásul egy féltve őrzött, dédelgetett darab, ami…..
Isten Háta Mögött – Ű (EMI Music Services) Múlt héten bemutattunk egy új Isten Háta Mögött-dalt Közkút címmel, ami, most már elárulhatjuk, nincs rajta a nagylemezen (viszont nem is remix, ahogy sokan gondolják, valamint teljesen komoly a zenekar részéről). Ettől…..
magilla 2010.12.15 14:50:32
@guLi: a rajongó nem vagyok. függő vagy fertőzött jobb szó.mivel azt nem ajánlhatom sajnos jó szívvel hogy menj el egy koncertjükre (hacsak nincs a pinyóban egy időgéped),de mint egy ihm dílerként mondhatom az első két lemezre szánj egy pár órát és megértesz mindent.
magilla 2010.12.15 15:05:15
@|Misel|: jaja..az a mák benne hogy palikának kelett egy dzsungelnyi zöldet elpusztítania hogy nekem (is) jó legyen.lehet hogy összefüggés van a szintetikus zene és ...más cucc,más zene
Aki a karcsú derekú nőket kedveli, Magyarországon nyerő helyzetben van. Aki a karcsú derekú motorokra gerjed, nincs ilyen könnyű helyzetben – mifelénk még mindig a vaskos, csillogó és drága customok a divatosak. Már megint Japán felé pislogunk és bezzegelünk: a frissen…..
magilla 2010.12.13 14:42:42
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
magilla 2010.12.10 08:58:33
@Lotterfeld Boholy: szintibojt sem hallgatok se így se úgy,vagy kérjük meg uhrin benedeket adjon ki egy stoner lemezt?..ááá nem jó ez sehogy sem.értem én a tréfát,csak nem szeretem.palika neeee !
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Utoljára a válság elején, 2008 őszén tartott aukciót a Veterán Autó és Motor, valamint a Oldtimer & Youngtimer magazinokat kiadó Oldtimer Press Kft. A következőre csak most, vasárnap, 2010. október 17-én került sor a Hungexpo Syma csarnokában. A korábbi időkhöz képest…..
Amerikában élő olvasónktól, Vida Elvirától kaptuk ezt az írást. Biztos, hogy követőink többsége, a férfiak sosem kerülnek majd ilyen helyzetbe, de a történet akkor sem súlytalan számukra - családtagjaikat, barátaikat is utolérheti betegség. Az erő és akarat példájára…..
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Amikor a 250-es Honda Xelvist megvettem, arra gondoltam, hogy az internet korában nem lehet akkora gáz egy-egy belpiacoshoz beszerezni valamit. A legrosszabb esetben drága lesz, de pont ezért lehet viszonylag olcsón megvenni használtan az ilyen motorokat. Emlékeztetőül - nem jön szembe…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Nemcsak Magyarország, hanem egész Európa egyik legkedveltebb sorozata a kissé karcos modora és irgalmatlanul tuskó beszólásai miatt (is) kedvelt diagnosztáról szóló sorozat, a Dr. House: a Mediametrie nevű tévés nézettségelemző cég adatai szerint ezt nézik a legtöbben…..
Belsőség Le a tetővel 2009.12.12 14:30:00
Aki szereti az Opel Astrát és a kabriókat, annak nyilván nagy örömet okoz majd ez az apró makett. Az előző szériás, de egyelőre még a legújabbnak mondható, nyitható tetejű Astra, a TwinTop látható rajta, ami már tisztán német gyártmány, de nem volt ez mindig így. Aki meg…..
magilla 2009.12.12 14:32:45
Belsőség Jó ebédhez szól a T1 2009.12.12 12:00:00
Hogy ne maradjon a család a tipikus ajándékok (póló, zokni, nyakkendő) nélkül, így a Porsche Hungaria által felajánlott T1-pólót megnyerheti a leggyorsabb válaszoló.    A kérdés pedig kombinált: mikor kezdték gyártani a Transportert (T1) és a jelenlegiből (T5…..
magilla 2009.12.12 12:02:46
Mostanában rákaptunk a Pokolgépre. És ha már meghallgattuk, hogy „Bőrruhában, talpig vasban nyeregben már a rockernemzedék”, meg „Nagyváros utcáiban sok motor áll, arra vár, hogy a bőrös srácok újra berúgják” (Stress), be is ugrott a 80-as évek motoros…..
magilla 2009.02.27 09:29:47
www.hleng-it.dk/rep/Kz%20page-filer/Z1100GP2.jpg mielött jelentkezne a sárgapólós gyerek is hogy ő van a videón ,és igazábol ez egy tuning rometpony. :)
Offline kollégánk, a Motorrevü nyomtatott motoros magazin aláírásgyűjtést kezdeményez, melynek célja, hogy Magyarország buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok előtt. A buszsávok legális használata nem csak a motorosok közlekedését segítené, de…..