Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serrath

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
A hétfői posztunk kapcsán a feltett kérdéseinkre megjött a NIF válasza: "Véleményünk szerint a két kiválasztott beruházás a horvátországi Križevci – Koprivnica vonal, illetve és a Devecser-Kolontár vonalszakasz káresemény utáni felújításának összehasonlítása…..
serrath 2011.05.27 13:23:00
@Wendiii:
Valszeg azért, mert valamelyik szentnek arra hajlik a keze.
serrath 2011.05.27 13:37:18
@Wendiii:
nem kell bonyolítani a dolgokat, mindig egyszerűek:D
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
A tegnapi nap videója következik, Pintér Sándor és a fegyverbuzi amerikai nagykövetasszony elmentek Gyöngyöspatára, sétáltak egyet a faluban, tárgyaltak, majd visszamentek Budapestre. Csodálatos dolog, amikor a hús-vér emberek mesélik el a saját, valós sérelmeiket egyenes a…..
serrath 2011.05.14 12:26:48
@Tigeri:
az nálunk is legláis nem csak amcsiában
serrath 2011.05.14 12:53:42
@zsoltix:
A cikkből
"A közlemény szerint a kisebbségi önkormányzat javaslatai a cigány közösség és a nem cigány származású lakosság közötti harmonikus viszony, az együttműködés helyreállítását, a diszkriminációtól mentes társadalmi, oktatási, szociális, gazdasági és kulturális programok beindítását és megvalósítását célozzák."
Akkor megvonjuk tőlük a segélyt,legyen ez az első nagy lépés :D
serrath 2011.05.14 14:56:20
@sárkányfő:
szerintem mehet a testőrsége is:D nem oszt nem szoroz, elvégre nem bánthatják a védelmezett "ártatlanokat"
Így jöjjön be az ötösöm a lottón: erősen számolgatja a minisztérium, hogy mi lesz akkor, ha 2012-ben NEM felezik meg a szuperbruttót, ami amúgy szép nettó bérnövelést jelentene a dolgozóknak. A jelenlegi státusz az, hogy "újraszámolják a modelleket" ... no, ezt már…..
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
serrath 2011.05.11 09:42:08
@Lone Wolf:
Hát azért amit csinálnak abból nagyonsokminden nem jó. Jó lehetne, meg talán fantázia is lenne sok elgondolásában a fidesnek, de, hogy a lehető legpocsékabb a kivitelezés az biztos. Egy olyan csövön keresztül nézik a világot aminek a vége le van zárva.
Erre eszembe jutott egy tanárom. Négy féle ember van. Vannak azok akik okosak és szorgalmasak, ők a leghasznosabb emberek. Vannak akik okosak bár, de lusták, még ők is hasznosak. Vannak akik lusták és buták, ami azért jó, mert nagy kárt nem csinálnak. Nade! aki buta és szorgalmas annál károsabb nincs. Ez szerintem a Fidesz
serrath 2011.05.11 09:42:46
@hoplita:
Nos nem mi esünk vele pofára:D
Természetfilmes blog Nézőszám 2011.04.30 17:28:00
UPDATE: az első tíz napban 3805-en látták a filmet. Vicces (vagy szomorú inkább?), hogy ha ez így megy tovább, akkor napokon belül a Vad Magyarországnak lesz az idei évben bemutatott magyar filmek közül a legmagasabb nézőszáma. Más most a második (harmadik helyen 2356 nézővel…..
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
serrath 2011.04.11 15:16:59
@Takony_fősámán:
Vannak azért a vadászatban is tilalmak. Pl lézer irányzék, éjjellátós távcső. A fegyverek is le vannak korlátozva. Hogy kilőni egy vadat mennyire nagy kunszt, nem tudom, még nem próbáltam ki.
Tény, hogy egy lőfegyverrel könnyebb a vadat elejteni. Ezzel nem is akarok vitába szállni.
serrath 2011.04.11 15:22:34
@milyen szép a Vértes, ó:
hogy ne legyen abszurd. annyira naív nem vagyok hogy kiegyenlítettségről beszéljek
serrath 2011.04.11 15:31:35
@milyen szép a Vértes, ó:
nem, egyszerűen meghúztak egy határt ahonnan nem tovább, ennyi. Nem tudom mit kell ezt így firtatni, nem csak arról szól hogy minél nehezebben lőjön valaki vadat. Azért ha valaki vadászik szeretne vadat ejteni. A vad szeretne életben maradni. Valahol engedni kell ide is oda is. Ha mindenáron az egyenlő esélyekhez akarsz eljutni akkor nem lövünk semmivel se vadat mert nem tud visszalőni, nem? Amit te mondtál, íj, az olyan hogy a határvonalat eltoltad, kiegyenlítetté nem válik a dolog. Egyébként nem csak a feygvert illetően van szabályozás. Pl elektromos hívókat és vegyi szaganyagokat se lehet használni. A csaliban nem vagyok biztos, hogy lehet-e így azt nem mondom hogy nem.
Most már tényleg itt az ideje, hogy egy külön listára gyűjtsük össze a legkeményebb politikai performanszokat, alibiakciókat a Societas-tól a Fidelitas-ig. Tényleg csak pár felejthetetlen pillanat, ami bevillan az elmúlt évekből: A Fidelitas vízgereblyézése. A Munkáspárt…..
Vastagbőr A Széll-Orbán csomag 2011.03.01 13:03:00
"Széll Kálmán büszke lenne ránk." - mondta Matolcsy csomagbontás közben. Na persze ... A csomag elnevezése után remélem a Moszkva térből nem lesz Széll Kálmán tér, nem hiszem, hogy Orbán első csomagjára aggatott Széll Kálmán nevét szeretnénk Budapest…..
serrath 2011.03.01 13:20:48
@zero:
én se azt mondtam hogy ez lesz a hűdehujj, de valami pozitív is van benne:D
túl sok embert képeznek a felsőoktatásban és túl sok a felesleges, esetleg értelmetlen szak, amire tömegeket vesznek fel
serrath 2011.03.01 14:51:56
@Gerusz: nagyon elrontani nem tudnak semmit a felsőoktatásban ilyen szempontból, már inkább a felsőoktatási intézmények azok, akik negatívan bele tudnak szólni a dolgokba szerintem. De az biztos hogy egy ilyen mellett pár új munkanélküli meg pár üres ingatlan lesz rögtön.
Egy történet, amely kísértetiesen hasonlít a sukoróihoz. Csak még nem forrott ki annyira... A dunakeszi külterületén, Alagon lévő versenyló-tréningtelepről hallottunk már sokszor Overdose révén, hisz "őt" is itt készítik fel a versenyekre. Miközben a külvilág csak a…..
Vastagbőr Kifigurázott Európa 2009.01.27 13:01:00
David Černý egy hatalmas arc. Bemutatott egész Európának, és ezért még fizetést is kapott. Ugye most a csehek az Unió elnökei, gondolták hát, megajándékozzák a tagállamokat egy gyönyörű képzőművészeti alkotással, egy-egy "személyre szabott" installációval, amit…..