Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sKari

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Első ránézésre retro feelingem volt, de többet nem is szólnék, hisz elég szép kis levél érkezett mellé, aminek mi igencsak örülünk. :) Hello, Egy minimalista desktop-ról küldök pár képet, Debian rendszeren, awesome ablakkezelővel, alapból nem túl sok látnivaló van rajta,…..
Ez egy harmadik oprendszer sKari gépén (nem tudom, melyik a másik kettő poszt), szóval van/volt minden...Szia(sztok)!Már jártam itt, ez a harmadik desktopom, amit küldök, volt már egy XP, egy Vistának kinéző XP, ez most egy Linux, de ez tényleg az, UHU, vagy mifene. Egyik…..
Egyszerűen kifejezve, nekem tetszik. Ahogy az alul látható "ikonok" belecsillognak a tó tavába tükrébe, ahogy a felülre helyezett tálca startgombja kitüremkedik, jelezze, hogy azért csak egy számítógépről van szó...... az a MUSC nem MUSIC akart lenni? :P..
Igaz nem árul el semmit ez az asztalka, viszont aki küldte, írt hozzá egy kis üzenetet: Szia! Nemrég találtam meg a blogodat, gondoltam megszínesítem egy linuxos asztallal, úgyse látni ott túl sokat (még címke sincs neki...) Minden jót! Fruzsi Köszönjük a képet! ..
Gondolom valamilyen sorozat szereplői lehetnek. Én nem nézek tv-t. Nincs is. Viszont ennek az asztalnak a tulaja már szerepelt nálunk (MSI MISI), de sajnos ezen sem sok minden látszik, de a Frank Herbert's kezdetű mappa viszont igen és nekem ez a név nagy kedvenc. Dűne. Nagyon nagy könyv.…..