Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalua

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annis a családi karácsony ünneplésére meghívott bennünket új otthonába. Ez volt az első alkalom a család története során, hogy nem szüleimnél ünnepeltük együtt a Karácsonyt. Viszont ez egyúttal azt is jelentette, hogy nem Anyjus sütötte a pulykát! Hosszas telefonos konzultációk, és Jamie Oliver…..
Vinetta Kínai süti 2018.01.18 00:02:37
Elsőként egy igazi téli finomság receptjét szeretném megosztani. Sajnos nem sikerült kiderítenem, hogy honnan kapta a nevét - annyi biztos, hogy nem az ázsiai konyha ízvilága ihlette :-). Romániában viszonylag jól ismert sütemény (prajitura chinezeasca), de Magyarországon még nem…..
"Tipikus magyar konyha", "egy kis hazai" - sokszor hallott kifejezések, melyek a környezetemben élő emberek többségének ugyanazt jelentik. Én viszont mindig bajban vagyok, ha ilyesmit hallok - és az otthonos nosztalgiába jó adag bizonytalanság, kirekesztettség érzés, sőt némi idegenkedés is vegyül.…..
Severina osztja meg velünk gondolatait az alábbi levélben. Jogász, több nyelven beszél, mégsem talál magának munkát.Itt vádak hangzottak el, a Macás történetnél (azt nem én írtam!!), hogy aki akar, az el tud menni dolgozni. Sajnos nem mindenki tud elhelyezkedni, aki akar.…..