Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aAns

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nagyon nem kell részleteznem egy fővárosi illetőségű egyénnek sem, hogy csepelinek lenni egyfajta életstílus, életérzés. Nekünk van Víztornyunk, HÉV-ünk, Kis-Dunánk és Nagy-Dunánk, Bady Hamink (hú de éhes lettem:D), sőt még a TSz-ünk is áll! Van továbbá bicajunk,…..
Sörtúra Cartmanes sört! 2009.02.04 19:04:00
    Képzeljétek el, mi történt velem! Aki nem ül, most azonnal huppanjon bele a szófába, mert egy jóérzésű férfiállatnál biztosan kiveri a biztosítékot a most következő történet.A meló előtti nagygenerált pénteken is estére hagytam (borotválkozás, hatalmas…..
A kérdés a tegnap esti iszogatás után merült fel bennem, miután a Boráros téri aluljáró egyik "oficiálisan" letesztelt létesítményében próbáltunk valami úti nedűt szerezni. Supag, sörteszter, cimborámmal haladtunk egy szórakozóhely felé és úgy gondoltuk, hogy még…..
Sörtúra Bastille ostroma 2009.01.29 11:41:00
Engedjétek meg, hogy in medias res, egyből beletenyereljek a sztori közepébe...Szóval. Körülbelül 2 hete megbeszéltük a hadsereggel, hogy levonulunk a Kópiába. Ennek roppant egyszerű oka van, hiszen kedden, szerdán (amelyek ugye BL-napok) minden (de tényleg minden!) rövid ital 350…..
     Azt hiszem, ezen nem akasztja össze velem senki a bajszát, ha kijelentem, a sör legautentikusabb fogyasztási ideje a nyár. Illetve ezen évszak bármely pillanata. A szezon kitolására természetesen mindig voltak leleményes emberiségünknek különféle praktikái.…..
Sörtúra Sírjak vagy nevessek? 2009.01.29 14:44:00
A következőkben ejtenék pár szót egy olyan seritalról, mely már kikopott a pesti közértek polcairól. Talán egy-két fossiliája azért még megtalálható mondjuk a jászkarajenői szatócsboltban, de ez erősen kérdéses. Egy szó, mint száz: Fradi sör!!!Hát igen. Ilyen is volt.…..
Sörtúra Megérkeztem! Itt aAns! 2009.01.28 16:49:00
Mindenek előtt engedjétek meg, hogy bemutatkozzam! aAns vagyok. Másodkörben nagyon sok szeretettel köszöntök minden egyes buborékos, aranysárga nedűt fogyasztó cimborámat és leendő ivópajtásomat! Végre az én glosszáim is publicitást nyerhetnek, miután sikerült…..