Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robcsek07

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előbb kinéztem az ablakon és pont azt láttam, amiről Danzi is írt a levelében. Kis Daewoo Matiz, előtte kétharmad autónyi hely, majd a parkolóhelyek vége. Nemtörődömség ez vagy ennyire nem képesek logikusan gondolkodni az emberek, amikor fáradtan hazazuhannak a munkából?…..
Robcsek07 2011.12.14 13:45:23
@Mi a Mano: Sok országban az útak javítására, felújítására is költenek. Na már most nálunk jövőre 0 Ft a megye útjaira szánt felújítási összeg. Tehát nem hiszem, hogy a parkoló helyek felfestése lenne a legnagyobb probléma.
Mindannyian tudjuk, hogy motorral közlekedni veszélyesebb, mint autóval, sokkal sérülékenyebb rajta az ember. A figyelmetlenség bármelyik fél részéről könnyen idézhet elő súlyos balesetet. Morc is leírt nekünk néhány példát, ami tipikus hiba autós közlekedők részéről, de…..
Az alábbi poszt is igazolja, hogy ott is lehet kapni bírságot és akkor is, amikor nem is számítanánk rá, akár külvárosban vasárnap is. És a KRESZ szerint jogos is. Talán sokáig nem érdekelt senkit egy behajtani tilos tábla, hely hiányában az ott lakók szépen behajtottak és…..
Robcsek07 2011.04.08 09:36:59
@1kutya: Nem tudom, hogy miért kell lenézni embereket, hogy panelban élnek. Valaki nem is akar kertes házba költözni, de új A6-osa van. Akkor ezt is le kell nézni? Utálom az ilyen stílust!
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
autózz! Seatosok félelem nélkül 2010.03.26 08:53:00
Még mielőtt ma este elstartolok Balfra, hogy az egész hétvégét a kommentelők színe-javával (na jó, annak egy részével) töltsem, kaptok mára is egy sztorit! A rendszeres olvasók tudják, hogy már többedszerre visszatérő levélírónk, Tornado86 történetei általában elrettentő…..
Kőbe vésett szabály, hogy megkülönböztető jelzéseit használó járművet tilos előzni. Tamás ezt tudta is, többen meg nem, vagy épp nagy ívben khm, tettek rá. A három tűzoltóautóból kettő önkéntes rendőrködött, de nyilván azért, mert tudták, hogy úgyis útzár lesz…..
Tanácstalan éppcsak belecsöppent volna a blog kemény magjába, de szombaton egy friss jogsis suhanc mindenféle félelemérzet nélkül, ellenben nagy adag magabiztossággal beleközlekedett az autója oldalába, mikor még a gyerkőcök is ott ültek a hátsó ülésen. És mintha ez már…..
Ha gonosz akarok lenni, a VW-csoportnak semmi szüksége egyliteres fogyasztású tanulmányautókra, csak bele kell ültetni valamelyik normálisabban fogyasztó modellbe Gerhard Plattnert, a nemfogyasztás pápáját. Előbb-utóbb megoldja. Hiszen ugyanezzel a típussal már egyszer produkált…..
Autófília Automata benzinkút 2009.09.11 08:00:00
Rengeteg olyan autós van, aki egész egyszerűen nem tud tankolni. Azt majdnem mindenki eltalálja, hogy a kútoszlopokhoz kell állni, ha mégsem, akkor a mosóban dolgozók kedvesen eligazítják, onnantól meg úgyis ott a kutas, aki olyan örömmel tölt, mint a villányi borászok.…..
    Formula 1 kommentátorunk, farönk a Magyar Nagydíj előtt a csapatokról osztotta meg véleményét velünk. Futam után újra jöhetnek a különdíjak. Jó nyarat kívánunk, újra jelentkezünk a teljes F1-paletta értékelésével, de ezúttal nem a pilóták, hanem a…..