Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igor (BORG)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
13 élvezi az életet, legalábbis igyekszik élvezni, ami még hátra van belőle, most van éppen abban a fázisban, amikor magára ránt minden második nőt a leszbibárban. Néhány fülledt, férfinézőket erősen kiszolgáló nyitókép után az aktuális trófeával a szex utáni…..
borg Borg bolondok napja 2009.02.11 10:13:00
Megfelelő ellenfél hiányában magunkat szórakoztattuk. Április 1-én ez a levél ment körbe a BORG klánban. De annyi törlő levél érkezett, hogy kb 2 órán belül le kellett lőnöm a poént. Ekkor írtam át a klán nevét MLP-re (My Little Póni).     Kedves BORGok!…..
Igor (BORG) 2009.02.12 16:00:06
@Winesack:
igen, hát ezért szerettek sokan, és nemszerettek sokan. :D

amugy, nos, gondolkodtam ezen a potyautas arányon. Igazából sokszor az zavart, hogy egy körlevelet valaki még egy nap elteltével sem olvasott el. Jó persze, mindenkinek van dolga, meg mindenkinek van egy életvitele, csak akkor azt nem értem, hogy miért lesz hirtelen mindenki hiperaktív, ha elkezdik támadni/fosztani/katázni/anyázni.

Tehát nekem mindig az volt a bajom, hogy akinek szája van, annak valszeg keze is, ugyhogy arányba kellett volna hozni a dolgokat.
Amugy az arány nálunk általában sztem 50%, ha ezt elérte a kompetensség, akkor már összetettük a kezünket. És ez a csodára is igaz volt. Volt egy (az össztagsághoz mérve) nagyonkemény 10%os mag, egy 50%os support burok, és a maradék meg immel ámmal állt neki a dolognak, néha megsértődött, hogy hogymerek róla írni, ő igenis küldött már a HÉTEN búzát, KÉTEZRET, és különbenis.

Arra nemjöttem rá, hogy ezek hogy kerültek hozzánk. A fremen vezetést kellett volna magunkhoz édesgetni. :D:D:D
Tegnap 18 órakor felépült szövetségünk csodája. Az a ritka helyzet fordult elő, hogy az első háromban csak a mi csodánk végzett, és az első két csoda között csak 11 óra különbség volt. Talán ezért sem értik sokan, hogy akkor most nyertünk, vagy veszítettünk. Hát nekik…..
Kedves Tagok, Szövetségesek, Támogatók!Az előzetes felmérés és a megerősítés után eldőlt, hogy2009. február 21-én 16:00-tól hajnali 4:00-ig szerverzáró bulit tartunk az alábbi címen:Zappa Caffe Éterem1088. Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2.http://www.zappacaffe.hu/Akik eddig…..
[a] Búcsú 15:40:46 Sziasztok, Vége lett. Illetve lesz. Ma. 18:00kor. Nyerünk. Másodikként. Ittkell megjegyeznem, hogy én nemakartam, hogy legyen borg csoda, de le lettem szavazva. :) Köszönöm mindenkinek a pozitiv és a negatív részvételt, kihoztuk ebből a helyzetből amit…..
Rólunk írták, Rólatok írtunk – avagy megnyílnak a Borg legsötétebb bugyrai A sok szebbnél szebb támadási logokon túl, nekem a kedvenceim az emberek írásban megjelenő véleményei rólunk, a játékról és úgy általában. Mivel nem kérhettem ki egyesével mindenki…..
borg Asszimiláltak 2009.02.04 15:32:00
Ma nagyon termékeny vagyok. Végre nem kell figyelni a búza és nyersanyag áramlást, így rengeteg időm lett. Nem is tudom, holnaptól mit csinálok. Lehet keresek valami rendes munkát. Egy rövid (de sajnos nem teljes) lista az asszimilált klánokról (akik témát kaptak a borg fórumban):…..
1. A KEZDETEKMindenek előtt azzal kezdeném, hogy a Borg klánt 20 teljesen eszement, travifüggő játékos alapította meg. A klán már akkor megtelt, amikor szerver még el sem indult. Az alapítókon kívül csak pár olyan ember kerülhetett be, akit valamelyik alapító tag érdemesnek…..
Igor (BORG) 2009.02.02 16:51:32