Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli2009

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Egyik kollégám küldte át nekem annak az appnak a linkjét, ami MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM.Alapvetés: ha egy bizonyos bevételi szint fölött nem dokumentáljuk a költéseinket, a pénz észrevétlenül kifolyik a kezünkből. Amint többet keresünk a létminimumnál, hó végén keserűen…..
Zoli2009 2011.07.14 13:37:04
@Zoli2009: Kiegészítés: Quickenhez van felhő jellegű szolgáltatás, ezt már próbáltam, ez a mint.com és van iPhone app is hozzá.
www.mint.com/how-it-works/anywhere/iphone/
Az egyetlen nagy probléma hogy teljesen az amerikai piacra fókuszál, és mandatory a kártya hozzá, csak onnan hajlandó importálni költéseket. Innentől kezdev számomra használhatatlna, pedig lehet nem volna rossz szolgáltatás. Ha valaki USA-ban él, javasolt kipróbálni.
A Photojojo nevű online üzlet valami rettenetes ötlettől vezérelve piacra dobott egy iPhone-hoz illeszthető keretet, amivel Canon EOS vagy Nikon SLR objektívek csatlakoztathatóak – a telefonhoz.250 dollárért (46 ezer forintért) olyan szörnyet csinálhatunk az iPhone 4-ből, amilyet…..
IDDQD E3 csibék: Tatjána 2011.06.09 16:40:00
– Wow, szép fejpánt. – Köszi! Akarsz fotót? – Mindenképpen, de előbb egy interjút. Ez az első E3-ad? – Igen. Nagyon élvezem. Olyan, mint egy halloweeni buli. – Azért elég fárasztó lehet egész nap állni a hozzám hasonló nördök rohamát. – Én…..
Zoli2009 2011.06.10 08:31:36
Azt ígértem magamnak nemrég - és talán meg is írtam nektek -, hogy veszek egy új MacBook Prót, de a nagy Air-Pro harcban végül az előbbi nyert. Arra, amire én használom a gépet, tökéletesen elég ez a teljesítmény, ráadásul alapból SSD-s, amit nagyon mg lehet érezni, azt…..
Appleblog Új iMac márciusban? 2011.01.27 07:57:00
A Three Guys and a Podcaston jelent meg a következő kalkuláció: az Apple általában nyolchavonta dob piacra új iMacet, és 27 havonta jelentkezik egy komolyabb felújítással. Az utolsó jelentős átalakításra 2009. októberében került sor, tehát 15 hónapja, éppen ezért most csak…..
Itt a black friday, ennek örömére egy rakás Apple-termék árát csökkentették az Egyesült Államokban. Előre szeretném leszögezni, hogy ez a poszt nem a hazai helyzet anyázásáról szól: sajnos nálunk számos oka van annak, hogy minden többe kerül.Például, hogy Európába már…..
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Appleblog Túl késő, Microsoft 2009.11.20 07:24:00
Van a humornak az a nem elmagyarázható válfaja, amit ez a videó is megtestesít. Mert önmagában nem vicces a szöveg, a dallam, vagy a képek, de mindezek együtt ütnek: ahogy egy romantikus témára Windowsról énekel a fickó, ahogy felvezeti a feszültséget, majd ahogy a refrénnél…..
Sziasztok! Szombaton kb. 8-9 felé talizunk a Gödörben, ahol elindul az alapozás.Eddig 4-5 ember jelezte részvételét. Utána valszeg csatlakozunk valami buliba, eddig a B7 jött szóba, hát majd meglátjuk... Még bármi lehet belőle! :)Várom a további résztvevők…..