Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrispooh

17 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Mindjárt karácsony. Ha kocafutónak keresünk ajándékot, kössük fel a gatyánkat, és olvassuk el az alábbi posztot.Mi a jó ajándék egy kocafutónak? E kérdés megválaszolásához szemügyre kell vennünk ezen emberfajta lelki alkatát. A kocafutó igazi futónak szereti képzelni…..
 Ritka vércsoport, fejlődési rendellenesség (mint például az autizmus) vagy az egyre több embert érintő szívbetegség, cukorbetegség, a különböző allergiák mind olyan tényezők, amelyekről baleset vagy más egészségügyi vészhelyzet esetén az orvosoknak minél előbb…..
Ma estére beütemezett edzés: 1 óra laza futás, alatta kb. 10 teljes erőbedobásos sprint és közben 100 fekvő. Amolyan HIIT saját módra :)..
A mai ebéd: 300g grill csirkemell sózva és borsozva, marék rizs, nagy saláta csakis olivaolajjal :) Érdemes figyelni az arányokat! Kevesebb, mint 1/4 rész risz (szénhidrát), 1/2 rész saláta (jól eltelít) és 1/4 rész hús. Általánosan ez az arány elmegy a rizs irányában, ami nem segít minket a…..
Újra itt vagyok. Túléltem egy karácsony előtti kirúgást, egy új munkalehetőség keresési procedúrát és egy karácsonyt. A testsúlyommal és egészségemmel ezen idő alatt sajnos nem nagyon sikerült foglalkoznom, majdnem vissza is tértem a kiinduló pontra. Február 19-én reggel 95,4 kg voltam, 23,9%…..
1 doboz Frishkäse (masneven hüttenkäse vagy cottage cheese) + 2 korte = idealis uzsonna az irodaba :) A feherje jo a delutani melos-fekvo edzes (100db) utan, a korte gyors de azert konszolidalt szenhidratpotlas az izmoknak es nem utolso sorban a delutan mar megfaradt agynak. Persze nem utolso…..
Elerkezett az ido, most menni fog, erzem :) Sok csalas es a mozgas teljes kihagyasa utan 2 het alatt elertem ugyanoda, ahol abbahagytam. Reggel 90,5 kg voltam, szoval ha jol szamolom, legkesobb 2 heten belul meglesz a hon ahitott 8x kg testsuly :) Hogy hogyan ertem el ilyen gyorsan ujra? Alap a…..
Tudom, hogy ezeknek a szineszeknek ez a munkajuk, de akkor is hatalmas teljesitmenyek vannak ezen testek mogott.  ..
Ujra itt vagyok egy kis szunet utan. Az edzesekbol tobb okbol is vissza kellett kicsit vegyek. Sajnos elkovettem a legelemibb hibat, tuledzettem magam. Az utolso futas + kozben rengeteg fekvotamasz edzesnel mar ereztem, hogy tul sok, mar nem esett olyan jol, mint addig. Ha ilyet erzel, akkor kezdj…..
Ezek utan senkinek semmilyen kifogasa nem lehet, hogy miert nem sportol... No comment... ..
"Az emberek nevetni fognak az álmaidon, aztán meg utálni fognak, amikor megvalósítod őket" Arnold Schwarzenegger..
Egy szep atformalodas Ma is tanultam valamit. Nem is hinnetek, mennyit szamit egy megjegyzes, melyben megerositik, hogy van eredmenye a munkadnak. Igy hat biztassatok egymast, mondjatok el egymasnak, ha latszodik akar csak egy kis eredmeny is a befektetett munkabol :) Vegezetul itt egy kis…..
Epp koltozes kozben vagyunk, viszont nagyjabol igy is sikerul tartani a visszafogott taplalkozast, Az eredmeny: 30,2% testzsir (kezdo: 32,5%) es 91kg (kezdo: 95kg). Most, hogy mar a konyhaszekreny epitesen atvergodtem magam, ujra visszaallok a futasra (minimum 2 naponta), illetve heti minimum 4…..
Amikor mar a kutya is lesajnal az ultra-alacsony szenhidrat tartalmu ebedemert :D Amugy finom volt, roston pulyka, parolt karfiol es egy kis light mozarella, hogy delutan azert gondolkodni es mozogni is tudjak meg :) Delutanra minimum 1 ora futas es 100 fekvotamasz a terv. Tegnap "pihenonap" volt,…..
Ujra itt vagyok, kicsit remenykedve, bizalommal telve. Az elozo posztban megfogadottaknak nagyjat sikerult betartani, igy el is ertem a 93kg-ot. Ez teljesen megfelel az elvart celnak es utemtervnek. Sikerult a helyes kajalassal zsirt egetni es izmot gyarapitani, ez mar szemmel is latszik. Fotok…..
Tenyek: Testsuly: 95kg (2015.05.20)Magassag: 180 cmTestzsir: 32,5%Izom: 39% Cel 2015.06.30-ig: Testsuly: 90kg vagy alattaTestzsir: 30% vagy alatta Amit meg kell tenni erte: 1. Szigoruan!!! betartani az elkeszult etrendet.2. Minden nap MINIMUM 3L vizet inni.3. Minden heten 3 nap kardio, minimum…..
Sziasztok! Mar reg bongesztem az internetet, es lattam, hogy eleg sokan kezdik el a fitt eletmodjukkal kapcsolatos blogjukat. Ami szomoru, hogy a legtobb rovid eletu, par bejegyzes utan megszakad. Remelem ez itt mashogy lesz, mivel ezt is egyfajta motivaciokent fogom fel. Ha masok is latjak, hogy…..
Futóblog Az utolsó hatos 2015.05.03 16:44:04
Az edzésnaplómban már 3 éve is visszaolvastam olyan bejegyzést, hogy 22 km futásnál 14 után sokszor lelassultam. Hiába bírtam volna még erővel, egyszerűen nem ment, a tempó jelentősen visszaesett. Tavaly már éreztem a derekamban kisebb kisugárzásokat is, míg végül a novemberi…..
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Ma Magyarországon vonattal csak az utazik, akinek nem sürgős, sok pénze van és nem bánja, ha hol meleg van, hol hideg, hol valami más csalafinta trükkel áll elő az állami vasúttársaság. Pedig milyen jó az elsuhanó tájba belebámulni és a semmin vagy a mindenen mélázni,…..
Cukkerberg Jesszus! Futok! 2012.10.02 07:24:21
Jesszus, futok! Ez jutott eszembe a hétvégi 10 km-es futóverseny vége felé. Mert futók, sőt megkockáztatom, futó lettem! Az elmúlt 1 évben átfutottam szinte minden budapesti hídon, végig a rakpartokon északról délre és délről északra, futottam a Dagadt Köcsög Team tagjaival,…..
chrispooh 2014.01.06 17:38:47
@Bazsó: Sziasztok! Én ilyet vettem a minap fehér színben: proid.hu/proid/trendid
Szerintem jól néz ki, és a fontosabb adataim - allerigám és sajnos betegségem rá tudtam gravíroztatni.
Én ezt találtam a hazai választék közül a legjobb és legszebb megoldásnak :)
Rosszullét esetén életmentő lehet a tárcában lapuló "Cukorbeteg vagyok!" vagy "erre-arra allergiás vagyok!" kártya, esetleg karkötő vagy egyéb, informáló ékszer. Ti tartotok magatoknál ilyen kártyát? És hordanátok ilyen ékszert? Milyet? No #1 No #2 No #3 No…..
chrispooh 2014.01.06 17:18:48
Sziasztok! Én ilyet vettem a minap fehér színben: proid.hu/proid/trendid
Szerintem jól néz ki, és a fontosabb adataim - allerigám és sajnos betegségem rá tudtam gravíroztatni.
Én ezt találtam a hazai választék közül a legjobb és legszebb megoldásnak :)