Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tintatartó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségbeejtő, hogy miközben ma Magyarországon kutyákat, macskákat ezerszámra gyilkolásznak, kiránduló, lovastúrázó embereket pedig fegyverrel fenyegetnek a hazai erdőkben a vadászok, addig a magyar állatvédő mozgalom céljait újra és újra egy agyhalott celeb, Tornóczky Anita…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
tintatartó 2012.05.30 07:13:18
@best: Bizony a közlekedési kultára hiánya nem csak az autósokra, de a kerékpárosokra is jellemző. Sajnos a jogszabályalkotó még rá is segít egy-két lapáttal erre extra jogokat biztosítva a járdán a kerékpárosoknak a gyalogosokkal szemben. És sajnos tényleg úgy van, hogy nem elég, hogy a legelemibb közlekedési szabályokat is fölrúgja a kerékpáros, ha szól neki az ember még neki áll följebb. (Mondjuk esetemben járt már pórul kerékpáros aki kissé nagyon nekiindulva próbált utat törni a gyalogosok között, "véletlenül" kibillent az egyensúlyából....Aztán némi szóváltás után vállára vette a biciklit....))
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..