Regisztráció Blogot indítok
Adatok
**kata**

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem tartozik a kötelező védőoltások témakörébe, de azért a védőoltásokhoz kötődik, és mivel általában sem tudok elmenni szó nélkül, ha nagyon ordító dolgokat látok (mondja azt bárki is), így: sepregessünk egy kicsit a "saját" portánk előtt is! Nemrégiben a szemem elé került az MSD egy…..
**kata** 2014.09.23 21:39:49
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):

Itt ebben(www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2972763/) hasonló számok szerepelnek. Ugyan ez globális, és Afrikában nem hiszem, hogy ilyen arányban vinnék a gyerekeket kórházba, de mégis a számok majdnem ugyanazok,ami fura. Csak ezért linkeltem. (Bár nyilván valahonnan biztos szedték ezeket az adatokat a reklámkészítők.)
Hogy az USÁ-ban ki mikor viszi orvoshoz a gyerekét, az is nagyon eltérő lehet, sőt, mindenhol. Gondolom...

Hát igen. Azt nem tudom, honnan szedték, hogy "az évente született gyermekekre vonatkoztatva". Szerintem ki lett adva a feladat a titkárnőnek, hogy szerkesszen ilyet... Gyógyszercéges kiadványban kéne lennie forrásmegjelölésnek.

Igazából csak annyit szerettem volna érzékeltetni, hogy máshogy is lehet érteni a reklámot (akárhonnan is legyen az adat), semmi több.
**kata** 2014.09.30 19:15:51
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):

Hát igen, van még rejtély. :)

Közben - kissé elkanyarodva a fő csapásiránytól - megütötte a szememet a cikkből idézett mondatod, hogy én nem ezt linkeltem. :))

Aztán megtaláltam ugyanezt a cikket 3-féle verzióban. Nem olvastam végig őket, de a számokat/mondatokat kissé variálgatták. Ez, lehet, csak nekem furcsa, ilyenbe még nem futottam bele, mondjuk nem is szoktam ugyanazon cikkek párhuzamos verzióit nézegetni.

A variációk:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2972763/

wwwnc.cdc.gov/eid/article/9/5/pdfs/02-0562.pdf

www.medscape.com/viewarticle/453675_4

Az utolsóéval passzol az idézeted számos része. :)
Tovább nem kerestem.
Tegnap volt a kedvenc nagymamám temetése, és azon gondolkodtam mostanában, hogy mire is emlékszem vele kapcsolatban. De nem erről akarok írni itt, mert az nem lenne idevaló, vagyis nem róla, hanem a környezetről, amit teremtett és ahol a gyerekkorom egy részét töltöttem. És…..
**kata** 2013.07.02 10:32:54
A Viasat3 jóvoltából már a hétfő esti premier előtt megnézhettem az új valóságshow első heti epizódjait - március 7-én 21:15-kor indul a Hotel Éden.Utólag bevallhatom: vakartam a fejem rendesen a felkérés után. A promó alapján komoly félelmem volt, hogy itt valami orbitális…..
zoli voltam Always On The Run 2010.09.29 10:09:00
Épp két új "szakmát" tanulok egyszerre, és egyiket sem iskolában. Tulajdonképpen, ha jobban belegondolok, gyakorlatilag az írás-olvasás óta szinte semmi olyat nem tanultam, kábé az általános iskolától a jogi egyetemig, amiért ma pénzt adnak nekem.Komolyan. Kurva szar…..
Sárdobáló Fiatal orvosok 2010.03.04 07:00:00
Ez a vendégpost egy hatodéves, szigorló medikus írása. Írásom célja, hogy röviden betekintést nyújtson az orvostanhallgatók és a rezidensek-szakorvosjelöltek jelenlegi helyzetébe. Ezen keresztül szeretném a kívülállóknak megmutatni, miért volt tüntetésünk, miért lesz még…..
**kata** 2010.03.04 12:18:03
@petya.bacsi: "megint az "isten vagyok" komplexus."

Ez pedig a reménytelen kategória. :(

Figyelem! Az ország 80%-a ilyen, senki ne lepődjön meg! Próbálok én sem...
**kata** 2010.03.04 13:26:53
@Aggie: Sajnos nem jó hír, ugyanis 1998 óta nem számítanak bele az egyetemi évek a nyugdíjba. Sem a PhD. Aki ez előtt végzett, annak persze igen, de "sajnos" én ennél fiatalabb vagyok.
**kata** 2010.03.04 15:35:23
@Jaffar: Azt a vacak pár milliós diákhitelt nem tudom visszafizetni egy élet alatt sem, a többi hitelről már nem is beszélve! Hogy tudnám a saját képzésemet visszafizetni??? Ebből a pénzből?! Amiről anno fogalmam sem volt, hogy ennyi lesz? Még, ha akarnám, akkor se!
(A diákhitelt mellesleg orvosi könyvekre és kollégiumra költi a többség.)

Értitek?? Kedves szűklátókörű honfitársaim!

Egyébként mi az már, hogy a szakmunkás nem kap x millát? Ki akadályozta meg, hogy elmenjen sok millát kapni = orvosi egyetemre?? Abszurd.

Csak azt tudom ismételni, hogy gondolkozzatok, mielőtt véleményt alkottok!
Az itt kommentelők többsége nem tudja, miről beszél!!! Hogy lehet arról véleményetek, amit nem ismertek? Nem ellentmondás ez?