Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lackó81

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit érne egy autós vélemény-blog legjobb autós üldözések best-of lista nélkül, ezért íme egy saját lista, amelyben igyekeztem összegyűjteni olyan jelenteket, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az autós…..
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..
Belsőség Irány az aszfalt? 2009.04.26 09:05:13
  Milyen quadot lehet közútra kivinni, és a szabályoknak megfelelően közlekedni vele?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Lackó81 2009.05.04 22:13:58
@grupi:

Jó kérdés!
Én voltam, aki ez kérdezte, és nem jutottam előrébb ezzel.

50-essel is el lehet gurigázni, és abszolút nem gáz aszfalton szerintem, de azért egy 125-s lenne megfelelő.

Én bejártam vele egy szigetet, kb olyannal ami a képen van, és nekem ez is elég volt az élményhez. Engem nem érdekel mire való, csak kell!

Én elolvastam a jogszabály módosítást, de én nem jöttem ki belőle. Sebaj. Közlekedési felügyeletnél is folyamatban van a kérdésem, amint választ kapok elküldöm, ha érdekel valakit.
Pöttöm Bianchim (ejtsd: bianki) a házi autóflotta legritkábban szerepeltetett tagja. Nem véletlenül – a restaurálása jóval azelőtt véget ért, mielőtt a TC által Belsőség-közelbe kerültem volna,  azóta meg önhibánkon kívül Csipkerózsika-álmot alszik a garázsban.…..