Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágoston László

27 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babázó Fejtetvek 2011.05.20 13:17:00
A fejtetű 3-4 mm hosszú rovar, amely színét a haj színének megfelelően változtathatja!  A tetű a serkéből 6-8 nap alatt kel ki. A fejtetű mindig a hajban marad, lábaival a hajszálakon kapaszkodik és a fejbőrön keresztül, vérszívással táplálkozik. Serkéit a fejbőrhöz…..
Tetü tetvesség tetüírtó Ez egy teljesen ide nem tartozó poszt lesz. A tetü és tetvesség témakörében dolgozom és a tetüírtó szóra optimalizálok weboldalt. Ha érdekel, hogy mi a tetüt tudok összehozni a tetvesség és tetüírtó…..
Horgászat horgász szemmel Tetü 2012.05.29 12:41:00
Tetü Ha nem horgászok tetüírtó szerek eladásával és tetvesség, tetü szavakra optimalizálással kell elüssem időmet. Ezért tetü és tetvesség és tetüírtószer- még egy párszor le kell írnom... tetvesség tetüírtó…..
Duguláselhárítás ÉrdA beltéren bekövetkező dugulások, éppúgy, mint a kültéri csőrendszerben történő meghibásodás, általában a legváratlanabb pillanatban szokott bekövetkezni. A háziasszonyok nagy része már valószínűleg szembetalálta magát azzal a jelenséggel, hogy a…..
Az alakuló ülésen, hogy senki ne érezze magát üzleti tárgyaláson, játszottunk is kicsit. A társulat tagjai egy másik művészeti ág vizeire eveztek, mindenki lerajzolta a MoltOperával kapcsolatos álmait – az ezekből az "alkotásokból" készült tabló látható a…..
Mi történik egy operatársulat alakuló ülésén? Általában biztosan nem az, ami 2011. október 5-én történt, a Moltopera megalakulásakor. Először is, a hozzávalók: énekesek. Társulatigazgató. Pénzügyi szakember. Rendező skype-on, webcamen. Arculattervező grafikus. És persze…..
Duguláselhárítás ..
  Van-e differencia duguláselhárítás és duguláselhárítás között? Persze! A Dugulás Elhárítás Érd településén munkálkodva sokféle visszásságra figyelt fel. Ezek ihletésére írtuk meg kilenc részes garanciarendszerünk, hogy Önt sohase érje csalódás a…..
A duguláselhárítás legalábbis így gondolják sokan egy undorító segédmunka. Azonban mégsem kell, hogy így legyen. A Dugulás Elhárítás a célból folytatja tevékenységét Érd városában, hogy elhitesse: lehet ez máshogy is.  Kollégáink a tapintatot és a komfortot vélik a…..
 A világhálón kóborolva sokezer találat kerül elénk a duguláselhárítás szóra Érd város körzetében. Miért cégünket, a Dugulás Elhárítás t hívja mégis a többi közül? Habár óriási a verseny a duguláselhárítás kérdésében , de mondhatjuk, hogy rendelkezünk egy…..
Duguláselhárítás Dugulás 2011.11.05 23:47:00
 Duguláselhárítás. Minden egy rossz lépéssel indul: beleejtünk egy olyan dolgot, amit  nem szabadott volna és már benne is vagyunk nyakig! Mit tehetünk, ha előfordult a baleset? A duguláselhárítás házilag is működik - egy  formában. Próbáljuk meg a…..
Duguláselhárítás. Az összes baj egy meggondolatlan lépéssel indul: belepottyantunk egy olyan dolgot, amelyet nagyon nem kellett volna és utánunk a vízözön! Mit csinálhatunk, hogyha előfordult a baleset? A duguláselhárítás házilag is elképzelhető - egy bizonyos formában.…..
Ah,sí. Siamo arrivati :)Il aeroplaneo é arrivata a Napoli nel 5 Agosto, alle 7.15. Era la mia prima volata. Fantastico... Meravigliosa... La adoro :) Abbiamo veduto tutti le case del mio quartiere e poi il Balaton, come un piccolo lago. C'erano molti nubi ma soltanto fino alle Dinaride. Poi le…..
A 3D TV-ről még nem nagyon beszélnek idehaza. Magyarország persze mindig lemarad főleg Amerikához képest, de ez a csönd nekem furcsa. Ha megnézzük a Google találati listáját a 3D TV kulcsszóra, azt tapasztaljuk, hogy egy-egy cikk, legfeljebb egy hozzánk hasonló blog, a…..
Olaszországi utazás SOS ROME 2010.07.27 22:43:57
Abbiamo ricevuto il 40. "declined" couchrequest a Roma. Siamo patienti, ma temiamo che anche le 40 letteri seguenti saranno "declined"... Per questo abbiamo fatto un post nel topic "SOS ROME" dove i albergatori gentilissimi cercano gli ospiti :) Roma, la…..
Olaszországi utazás La programma 2010.07.26 16:22:00
Renata ho scritto questo intervento:Fulminante: partiremo in Italia nel giovedi seguente!!!!Abbiamo scritto molte letteri, ed ormai abbiamo albergo in Perugia ed in Pescara -  siamo moltissimi grati a nosti albergatori!. Ma in Roma é molto difficile trovare un albergo, cioé fino ad ora tutte…..
A jövő a komplex gondolkodásé.  Miért kéne a 3d tv - nek kizárólag TV - ként funkcionálni. Az előző kommentben már írtam róla, hogy egyesek elkülönítik a 3d tv és az IP TV alkalmazási területeit. Gyanítom ilyenkor úgy járnak, mint az egyszeri marketinges, aki a saját…..
A 3D TV az IP TV -ben talál versenytársra - írja a www.haromdimenziostv.hu . Ezzel nem feltétlen értek egyet. Miért kéne versenyezniük? Az IP TV lényege, hogy elsősorban a netes alkalmazásokra koncentrál (mint például a youtube vagy a picasaweb) és alkalmassá teszi a készüléket…..
A héten lent voltunk a Balatonon. Akartunk még egy esélyt adni a horgászat megszeretésére és ha már ott voltunk, hát igyekeztünk, hátha találunk valami jó helyet. Mit mondjak. a déli part nevetséges.Kb. egy kilométerre is begyalogolnak emberek horgász bottal a kézben. A Balatond…..
Horgászat - eredmény nélkül. Hát, meg kell mondjam eléggé keserves egy horgász utunk volt. Hajnali kelés, apámmal ki a vízpartra - és estig egyetlen kapás sem. Reni erre mondta azt, hogyha tényleg ez a horgászat, nem csodálkozik, ha a szakítás legjobb eszközének mondják.…..
Siamo Renata e Laszlo, due musicisti ungheresi. Studiamo nell'Universitá di Musica in Budapest (si chiama officiale Ferenc Liszt), siamo cantori classici. Molti anni fa (5 :) ) io, Laszlo, ho voluto andare alla facoltá d'italiano ma la mia vita continuava in un altro diretto. Renata ha studiato la…..
Itt kezdődik a 3d tv világa. És ma már erre képesek vagyunk!   3d tv..
A három dimenziós televízió szerintem a 21. század legnagyobb dobása lesz. Egyszerűen mindent meg fog változtatni. Hogy ez elrugaszkodott dolog lenne? Hát lehet... de a 3D TV szerintem akkor is megváltja a világot!Egy ilyen hangzatos bevezető után két dolgot tehetek: vagy puffogtatok…..
A halfogás férfias aktus? A horgászat leglényege valahol kettős: visszavezet az ősember világába, a vadászösztön és a hússzag hangulatához. Másfelől a vad becserkészésében gyönyörködő, nem a pusztításra vágyó sportember élménye is. Küzdelem valamivel, ami ősi,…..
Az első dolog, ammi a horgászat szóról eszembe jut: egy horgásztó náddal, természettel, egy könyvvel, amit olvashatok. Ha elképzelem magamat a horgásztó partján, úgy képzelem valami mély nyugalom száll majd meg. Igazából az egyáltalán nemm érdekel, hogy halat is fogjak. Csak…..