Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FF2

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tanú Bacsó Péter által 1969-ben rendezett magyar filmszatíra. Elkészülte után – bár a Rákosi-rendszerről szól, mégis túl korainak tűnt – azonnal betiltották. Tíz évig dobozban volt és 1979-ben is csak azért mutathatták be, mert külföldön a Betiltott Filmek Fesztiváljára készültek. 1981-ben még a…..
Bejött a Fidesznek a menekültpara – írja az Index. Az emberek kétharmada csontra benyalta a habonyi gyűlöletpropagandát és retteg a menekültektől. Mert azok majd felrobbantják/elveszik a munkáját/kultúráját. Mindezt úgy, hogy az országban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Nem voltunk, nem vagyunk…..
FF2 2016.08.08 00:11:25
@Kampfer: "Ha ezer migráns között csak három terrorista vagy öt integrálhatatlan van, már az is sok. És az élet sajnos bizonyította, hogy az ezerből jó, ha három nem terrorista vagy integrálhatatlan elem! "
És ezt te most tényleg el is hiszed, vagy csak megfizetned azért, hogy ilyeneket írj? Úgy is kérdezhetném: te tényleg ekkora hülye vagy, vagy csak egy gerinctelen takony?
FF2 2016.08.08 00:12:56
@dunántúli gyerek: "Te hülye vagy. Örülünk annak is h a cigányokat nem kell nézni a városban, hanem kirakták őket a kibucba az erdőbe."
Ezért vagy náci. Meg azért, mert tudod, hogy még egy a nyelvet nem beszélő, több ezer kilométerről, más kultúrából menekült, gyökértelen és pénztelen ember (ti. a menekült) is értékesebb ember a társadalom számára, mint te.
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
FF2 2013.11.28 18:48:31
Posztoló az eredeti ügyet nem tudja vitatni, ezért egy másikat kreál helyette, és azt kritizálja

a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

illetve azt hánytorgatja fel, hogy - legalábbis szerinte - ellenirányú anomáliák is vannak, és ezért nem kellene az eredeti problémával sem foglalkozni:

a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is

Mert mint tudjuk két rossz dologból mindig egy jó sül ki. Hülye.
Lazáry János a Budapesti Kommunikációs Főiskolán diplomázott 2005-ben. A FIDESZ-KDNP tagja, a 11. választó kerület képviselője. A Nyugat.hu és az Egyenlítő blog videofelvételt tett közzé, amelyen egy feltehetően kábítószert szippantó férfi látható. "Példaképként…..
FF2 2013.09.27 22:33:06
Posztoló szerencsétlen szerecsenmosdató. Ugyanis az, hogy a vádló is bűnöző, a vádakat nem teszi semmissé és a vádoltat nem menti fel. Lásd: a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is

Innentől kezdve Czeglédy ügye idekeverésének semmi értelme, azon túl persze, hogy posztoló ezzel akarja relativizálni Lázáry tettét, vagy egyenesen úgy beállítani, mint ha az nem is lenne bűncselekmény ha és csak mert egy korábban elítélt valaki vett részt a leleplezésében.