Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra már én is rájöttem, hogy van az a típusú autóvezető, aki ha megszokott egy adott közlekedési rendet, akkor is úgy megy, ahogy korábban, ha ezer tábla és felfestés hirdeti, hogy valami változott. Különösen veszélyes játék ez egy többsávos, nagyforgalmú helyen, mint…..
Motorozni veszélyes. Ezt biztos megmondta már párszor mindenkinek az anyukája gyerekkorától kezdve. Aki pedig naponta motorral jár dolgozni, mint például ThomAce, az rendszeresen veszélyes helyzetekbe kerül, akkor is, ha sokkal jobban odafigyel közlekedés közben, mint bárki más.…..
Tudom, hogy senkit sem érdekel, hogy mit engednek meg bokros teendőim és mit nem, de szabadidő híján most csak egy rövid posztra futja, ám annál érdekesebb jelenség, némi retró érzéssel fűszerezve. Tapika nem az első, aki megkülönböztető jelzéssel való visszaélésről ír -…..
tapika 2010.04.15 20:38:17
@Rahsid: egyébként nem vagyok szőke
tapika 2009.04.09 20:18:18
@zsolababe: Nekem is volt neha gond vele, azt hittem kipurcant, megnyomogattam hatul a ciposresz gombjat, es azota ujra muxik. Ugy vettem eszre nem szereti ha sokaig hanyagolom:-)
Futóblog Vacsorám 2009.01.26 19:50:00
Winklairnek odaadom a bokszolót, ő lehet Rocky, én viszont még nem döntöttem el, hogy Cobra, vagy inkább Rambo képekkel tapétázom a falam.Néhán poszttal lejjebb meghirdettem a 2009 NYÁR programot, és arra gondoltam, hogy sokkal működőképesebb a koncepció, ha írok róla,…..
tapika 2009.01.27 20:34:05
@mr. bobby peru: ez a joga gondolom annak szoba sem jon aki nem birja a legenyhebb szaunat sem, vagy meg lehet szokni?
Futóblog Cserháti éjszakázás 2009.01.27 10:41:00
Amíg Angelday dobott egy könnyű hatost a szigeten (no meg kefírt vacsorázott), addig két sportársammal együtt megcéloztuk a Cserhátot szombat este egy kis éjszakai futásra, csülkös bablevesért. Méghogy kis éjszakai, majdnem beletört a bicskám.Kezdem azzal, hogy…..