Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scarlette

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezt a könyvet is adtuk, le volt nyűgözve az ajándékozott. Szerintem kicsit nehezen tudta lapozni, de ez láthatóan semmit nem vont le az élvezeti értékből.Néhány oldalt fóliára nyomtattak benne, ahogy lapozod, változik a háttér. Mókás. 2-3-4 éveseknek jó, kb.Update:…..
Ha azt hallom, hogy ingyenes öltözködési tanácsadással csábít vevőket egy bolt, óhatatlanul is a "Jó napot kívánok, Önnek szerintem a legdrágább öltönyünk állna a legjobban, kérem fáradjon a pénztárhoz" jut eszembe. A Weiner Leó utcai Mr Sale ajánlata ennél…..
A havazás ellenére, csak azért is fürdőruhákról írok, mert most már igazán jöhetne a nyár. Igen, jól olvastátok a címben, 12-24 hóig vannak méretezve az alábbi fürdőruhák. A legjobb az egészben az, hogy a legtöbb fürdőruhához készítenek hozzávaló kalapkát is. Ami nekem…..
Scarlette 2009.02.26 10:44:31
És szegény fiúk??? Én ezek közül tudnék választani: www.gymboree.com/shop/dept_category.jsp?FOLDERfolder_id=2534374306245556&PRODUCTprd_id=845524445977205&bmUID=1235641370451
Szerintem érdemes lenne egyszer a Gymboree-t is bemutatnotok, és szerencsés USD-HUF együttálláskor onnan szoktam rendelni, nagyon aranyosak. Persze Mao-ra nem szállítanak :-(
Már megint az a szitu, amikor bizonyos kérdésekre adott válaszokból pszichológusok messzemenő következtetéseket vonnak le. Ez kb. az a szint, hogy rajzolj fát, illetve milyen autó lennél. Óvoda. Totálisan alkalmatlan kérdések egy pályázó megítélésére. Ha már pszicho…..
Scarlette 2009.02.22 11:58:58
Nagyon jó poszt, és jobbnál jobb hozzászólások.

Viszont az elgondolkodtat, hogy (ha jól láttam) senki nem írt arról, ami nekem elsőre eszembe jutott. Mégpedig, hogy mi a fenéért kéne felkészülni? Miért kéne megtanulnom, hogy melyik kérdés mögött mi bújik? (Már ha vagyok olyan hülye, hogy nem jövök rá sec perc alatt magamtól...) Van arra igazán szüksége bárkinek, hogy felvegyék egy olyan helyre, ahova pont nem az kéne, amilyen ő valójában? Jó az úgy bárkinek?

Persze lehet, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor mindegy mi, csak legyen. De mi a férjemmel azt hiszem tökélyre fejlesztettük az "én ez vagyok, ha ezt szeretnéd esetleg megkapod, ha nem, akkor eszem ágában sincs itt dolgozni" módszert. Jó, én inkább csak a háttérből okoskodom, egy ideje nem ugráltam, most meg gyereket kergetek. De a férjemnek nagyon bejött, nulla stressz az interjúkon, ha keresik valahonnan, elmegy, de csak és kizárólag magát adja. Akkor is, és főleg akkor, ha láthatóan nem azt keresik, ami ő valójában.

Nem így kéne?

Más. Az én kedvenc interjú kérdésemet egy spanyol, vagy talán mexikói pasi tette fel. Rajzolt egy órát, ami negyed négyet mutatott, és megkérdezte, hány fokot zár be a két mutató. Mi ebben a kérdés??? Utána leteszteltem egy csomó kollégámat, majd interjúkon is bedobtam, és alig tudta valaki. Simán genyó voltam, hiszen a kíváncsiságon kívül nem volt bennem semmi, belegondolás híján azt se tudtam, mire következtessek a válaszból. Azon kívül, hogy (ebben) úgy jár-e az agya, mint az enyém, vagy sem. Na és hogy az jó, vagy sem???
Scarlette 2009.02.23 17:29:17
@hhunter: Jaj, a HR-es!!! Milyen igazad van! Csak tudod, innen a távolból már tényleg csak a szépre emlékezem...
Egyébként az eredeti hozzászólásom után elgondolkodtam, hogy azért kicsit egyszerűen, talán az álláskeresés problémáit lekicsínylően nyilatkoztam. Szóval annyiban korrigálnék, hogy még az "überprofi" férjemmel is előfordul, hogy nem jön össze valami, amit szeretne, és akkor jó pszichológusként (mert az eredeti cikk ellenére szerintem nem mind hülye) megmagyarázom neki, hogy ne sajnálja, ki tudja mitől menekült meg azzal, hogy nem kellett valami cégnek.
Na és arról nem is beszélve, hogy könnyű a gyed biztosította jólétből ;-)) okoskodni, ki tudja milyen pszichológiai teszteket fogok bebiflázni, ha majd rámtör a visszatérhetnék! Tényleg, hh, nem szeretnél arról írni, hogy mi van akkor, ha valaki egész jó karrierrel a háta mögött, mondjuk 30 tájékán teljesen váltana? Vagy ez csak engem érdekelne?
Scarlette 2009.02.23 17:40:18
@zaragozaB410: Ahogy hh-nak is írtam, drága gyermek altatása közben volt alkalmam elgondolkodni talán kicsit elkapkodott hozzászólásomon, és arra jutottam, hogy vélhetően kicsit leegyszerűsítettem a dolgot.

Igen, ahogy az általad leírtak is mutatják, az általam javasolt, közösen egészségesnek megszavazott hozzáállás bizony nem jön be mindig. Vagy lehet, hogy nem engedheti meg mindenki magának. És ez tök szomorú. Az hozzászólásomban emlegetett férfiember önbizalmát rajtam kívül egy egész pofás szakmai életút, és ami a beszélgetés szempontjából ennél is fontosabb, egy nagyon (húúú, most sokáig keresem a megfelelő kifejezést) passzentos, nem kilógós, átlag munkáltató szempontjából vonzó személyiség támogatja. És ezzel azt hiszem el is értem oda, hogy azt gondolom, nem igazságos az élet, tényleg nem adhatja mindenki magát, pedig annál szebb, minél különfélébbek vagyunk. Brühü. Elkalandoztam. Bocs.