Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freedom Junkie

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az alábbi képen kivételesen nem Magdus anyus érdekes, bár sorsát nagyon is a szívemen viselem. Még csak nem is az elmúlt napok szenzációja az érdekes, hogy akkor most Liptai jár-e még Gesztesivel, vagy Claudiát mással látták egy melegbárban(!), aki ráadásul lehet, hogy…..
Eddie Izzard angol humorista előadása. Most már elég híres a vakond ott amerikában, többek között az angol munkafüzetünkben is van tőle idézet. Mostani produnkciója eredetileg színpadi, csak valaki megcsinálta legóban és feliratozta is.  Kicsiknek, nagyoknak, nektek!..
Freedom Junkie 2009.12.15 16:34:40
@orsko: hat vagy hét egész estés stand up-ja van, ez egy kicsi részletecske, keress rá! Eddie Izzard
71 éves korában szívelégtelenségben elhunyt George Carlin. George Denis Patrick Carlin (1937-2008), Grammy-díjas komikus és színész volt.Igazi tabudöntögető volt, hihetetlen iróniával fordult a politika, vallás felé. Zseniális nyelvi fordulatokkal színezte azt a fekete humort,…..
Freedom Junkie 2009.12.11 16:41:42
Telekszomszéd a festői Dunakanyarban, nyugalmunk templomában. Képzeld el, hogy vannak az 1x+1x+2x szélességű telkek egymás mellett. Mi a 2x-et húztuk, jól jártunk, ám a tágasabb tér és a jó viszony miatt, valamint mivel a középső rész tulajdonosa nem jár ki, nincs kerítés a…..