Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrJohnson

0 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Assange a kiszivárogtatásokkal egy jobb, transzparensebb és igazságosabb világot szeretne: egy világot titkok nélkül. A baj csak az, hogy ez egy rendkívül ostoba utópia. A világsajtó még mindig az amerikai diplomáciától származó dokumentumokon csámcsog, melyeket Julian…..
A statisztikák készítését általában valamilyen mérföldkőhöz szokták kötni, én most csupán az érdekesség kedvéért közlök pár adatot a blogról. Rendkívül sokat és sokfelé utazó barátaimnak és persze a Google mindent látó szemének hála eddig 23 országban klikkeltek a…..
DrJohnson 2010.11.17 12:11:58
Rájöttem! Takarítás 2010.08.31 12:50:00
Takarítani minden helyiséget kell, ennek hiányában könnyen ellephet bennünket a szemét. A technika vívmányainak köszönhetően, úgymint a porszívó és a különféle vegyszerek, ma már könnyedén elbánhatunk a kosszal. A katonaság kivételével - ahol az őrmesternek alárendelt…..
Rájöttem! Térkép 2010.08.09 13:56:00
Régen nem voltak térképek, ha az emberek el akartak menni valahova felmásztak egy fára, onnan kémlelték az utat, vagy szétnéztek egy hegy ormáról, és ha ez nem segített, akkor megkérdeztek valakit, aki szívesen útba igazította a vándort. Aztán jöttek a kínaiak, és…..
Rájöttem! Medve 2010.08.04 10:44:00
A medve - szemben a Micimackóval, Füles Mackóval és más macimesékkel - veszélyes állat, sőt, vérengző fenevad, akitől sem a vidéki ember termése, sem jószága, sem ő maga nincs biztonságban. Székelyföldön például gyakori a medveveszély, amikor ki sem lehet menni a dögök…..
DrJohnson 2010.08.04 12:40:29
@kisfaszú: Valamit biztosan félreértettél. A medvék nem tudnak műsort vezetni, egyrészt nem elég intelligensek hozzá, másrészt a hangképző szerveik (hangszálak, nyelv) nem elég kifinomultak ahhoz, hogy beszélni tudjanak. Talán arra gondoltál, hogy Bicepsz metafórikus értelemben beszélt a medvékről és valójában a zsidókra gondolt? Erről szó sincsen.
Kigondoltam Bioszarás Művészete 2010.05.28 07:46:00
kisebb közlemény Már-már a szocigráfikus mélységeknek kezdtem el megint aláereszkedni Lady Carambole vécédolgozata trágyájában & kellő ihletettségben, mert ma már nemhogy a WC-kultura emelkedik biodinamikusan Magyarországon, de immár nyolc eztendeje lesz annak, hogy az egyik…..
DrJohnson 2010.05.28 13:44:29
@szanalmas: Az elmúlt időkben túl elfoglalt voltam a jachtomon luxuskurvák mónikákztatásával, nem volt időm olvasni ezt az oldalt.
DrJohnson 2010.05.28 18:45:04
@Csönd-Nesz-Rizs.®: Milyen meghívót?
A szellemi szabadfogalkozású végtelenül kreatív és tehetséges - egyben a társadalom áldozata, számkivetetettje is. Örök ígéret marad, és ezzel tisztában is van. Lehet ő zenész, író, költő, festő, szobrász, népművész, bármi. Mindegy. Ő nem kurvult el: neki komoly…..
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
Bajnai Gordon Németh Miklós húsz évvel későbbi politikai reinkarnációjának tűnik. Tisztességes ember, aki saját feladatát a rövid távú válságkezelésben látja és a válságkezelést önmagáért való célnak tekinti. (Fotó: MeH)   Mit tudtunk meg a beszédből –…..
 Na, und habt Ihr die Festtage gut überstanden und seid alle gut ins neue Jahr gekommen?? ;-) Vicces belegondolni, hogy eredetileg egy posztba szerettem volna sűríteni sztereotípiáimat mindenkiről -, de már a románoknál elcsúsztam, és úgy döntöttem, hogy inkább kap minden…..
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
Rájöttem! Dildó 2009.11.18 20:59:00
Bár sokan szégyellik, mégis szinte minden jó háztartásban megtalálható eszköz a dildó. Sok férfi fél, hogy homoszexuálisnak gondolnák, ha kiderülne, hogy lapul egy a szekrényében - pedig mekkorát téved, aki ilyen gyorsan ítélkezik! A dildó praktikus eszköz a legtöbb…..
Rájöttem! Influenza 2009.11.06 19:08:00
Az influeza olyan, mint a nátha, a régi korok embere nemhogy gyógyszert nem szedett rá, hanem észre sem vette, nem zavarta sem a munkában, sem az élet egyéb területein. Egy normális férfiemeber ezért most is úgy van vele, hogy az asszony szúrassa meg magát,…..
Rájöttem! Pina 2009.11.04 17:13:00
Imádunk téged, te leghatalmasabb, mennyei szerv: pina! Feletted lógó csöcseiddel téged szolgálunk, harcolunk érted, hírdetjük dicsőséged!Ámen..
Rájöttem! Kurvázás 2009.11.03 10:00:00
Kurvák minden társadalomban vannak, valójában ez a legősibb mesterségek egyike. Régen, polgári intézménynek számított a bordélyház, ahová férfiak szégyenkezés nélkül jártak. Mégis, napjaink társadalma mélyen elítéli ezt, mintha ugyan nem a világ legtermészetesebb…..
Rájöttem! Testalkat 2009.10.29 10:29:00
Minden népre jellemző a testalkata. A kínaiak és egyéb ázsiaiak apró termetűek, míg a svédek, vagyis a skandinávok hatalmas szőke emberek. A franciák köpcös, kakaskodó népek, míg a négerekről az a hír járja, nem csak a lábméretük nagyobb az átlagosnál.Kevés az olyan jó…..
Rájöttem! 11-esek 2009.10.22 10:58:00
Régi aranyszabály, hogy 11-est nem lehet jól védeni, csak rosszul rúgni. Azonban a fiatalabb korosztályoknál divatba jött a 11-es rúgásokkal trükközni, taktikázni, rafináltan helyezgetni. Pedig minden érett ember tudja, hogy elég tisztességgel a labda mögé állni, jól a kapus…..
DrJohnson 2009.10.22 13:32:17
@a katona fehérben: Azt hitted, hogy be tudsz dobni egy ilyen régi poént és senki nem veszi észre, hogy nem éppen tőled származik?

matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557
Utolsó bekezdés: "11. Aki nem drukkol senkinek"
Rájöttem! Szemétszállítás 2009.10.21 08:59:00
Valamilyen okból a háztartási hulladékot nagy, drága autókkal viszik egyik helyről a másikra, keresztül-kasul az országon, sőt az egész földrészen. Ez a megoldás nagyon sok közlekedési balesetet okoz, és igen sok az - állítólagos üvegházhatásért felelős - gáz is…..
Rájöttem! Andrássy út 2009.10.20 08:25:00
A régi Budapest főutcája volt, még a 19. században építették, és azt kevesen tudják, hogy kezdetben az egész út fával volt borítva. Később a kommunisták átnevezték Népköztársaság útra, majd az úgynevezett rendszerváltás után jó pénzért eladták a kezükön maradt…..
Rájöttem! Péntek 2009.10.16 10:00:00
A hét ötödik napja, az utolsó munkanap. Népszerűségét is ennek köszönheti. Sok munkahelyen ilyenkor korábban ér véget a munka, mint a hét többi napján. Az emberek már napközben elkezdenek telefonálgatni, hogy időben megszervezzék az esti bulit. Este aztán megtelnek a…..
DrJohnson 2009.10.16 12:09:28
Szinte már levélpárbajok alakulnak itt ki, de mi somolyogva figyelünk. Modoros Emigráns jelentkezik, akit Szálkás Gerenda oly szépen megfestett. Telitalálat, a szerzőt ezúton is csókoljuk Luxembourgból, magunkra ismertünk. Méltó válaszra vár, alább egy…..
DrJohnson 2009.10.16 14:03:25
@lárvalányhaj: Vannak barátaim, tartalmas az életem, nem vagyok gazdag de nem kell nagyon beosztanom a pénzemet, miért ne lennék boldog? Most a viccet férletéve, külföldön élni elég jó kaland és ebből még az se von le semmit, hogy manapság már jóval könnyebb egy ilyenbe belevágni, mint mondjuk tizenöt vagy húsz éve.
DrJohnson 2009.10.16 14:56:37
@Kermit: Az is lehet, hogy ez is csak általánosítás és valójában a külföldre költöző emberek között is sokféle van, mindenki más személyiséggel, körülményekkel, okokkal, célokkal és eredményekkel? És lehet, hogy azokra se lehet általánosítani, akik úgy döntenek, inkább otthon élnék le az életüket? Lehet, hogy ez a blog csupa ostoba általánosításokkal van tele és ettől vicces, de nem kellene komolyan venni?
DrJohnson 2009.10.16 16:26:48
@Blackrock: Pontosan ez az általánosítás.

Például attól, mert ahelyett, hogy "az összes farmermellényes büdös" azt mondod, hogy "a farmermellényesek jellemzően büdösek" vagy "sok farmermellényes ismerősöm büdös" még ugyanúgy általánosítasz, annak ellenére, hogy megpróbálod elrejteni.

Félre ne érts, én lennék az utolsó, aki elitélné az általánosítást és a sokszor sértő sztereotípiákon való kacagást.