Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajbert

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseksön Commando 2010.08.04 21:07:00
A Commando-ról igazából írnom sem kéne. Ez a film annyira mocskosul alap, hogy az már arcpirító. A legfelháborítóbb, hogy még én is csak idén láttam először teljes egészében, és mocskosul szégyellem magam, amiért ilyen későn láttam ezt a minden ízében zseksönfilmet.…..
Zseksön True Lies 2011.07.04 15:00:00
           James Cameron szerintem az egyik legellentmondásosabb rendező, aki csak él a Földön. Ő írta és rendezte a Terminátor-filmeket illetve az Alien 2-t, amelyek közül az előbbiek akkora kult alkotások, hogy a pofám leszakad…..
Lajbert 2011.09.24 20:10:44
Lukács Lizával beszélgetek, aki a pszichológus, ezen belül pedig elsősorban az evési zavarokkal, illetve testképzavarral foglalkozik.Mit jelent az izomdiszmorfia, mi jellemző rá? 1993-ban írták le először ezt a zavart férfiak körében, később a testépítő nők között is…..
Lajbert 2009.04.22 00:01:24
@Aggódó:
Ha a gyereked szteroidokhoz nyúlt, az csakis TE hibád. Én magam is sok éve csinálom ezt a sportot, szülői nevelésemnek és saját eszemnek köszönhetően SOHA meg sem fordult a fejemben hogy bármi illegálisat szedjek(vagy káros szenvedély: cigaretta, kávé, alkohol). TE nevelted ilyenné a gyerekedet, te nem tanítottad meg tisztán küzdeni, te nem nevelted bele a káros dolgoktól való elfordulást. Csak MAGADAT okold, mert a fiadat nem a szerek és a testépítés tette tönkre, amint jött volna egy füves, alkoholista vagy drogos haver neki, ugyanúgy rászokott volna azokra, mert nem adtad át neki azt amit egy szülő át kéne hogy adjon a gyerekének, ahogy azt tették az én esetemben is, és fogom én majd a gyerekemnek. Én is Bunny-val értek egyet teljes mértékben, mint ahogy a testépítők és egyéb más KOMOLY sportolók 99%-a tenné, mert az orvosokkal és a hozzászólókkal ellentétben ők olyasmivel kapcsolatban szálnak vitába amiben KOMPETENSEK. Ez a cikk szólhatott volna az alkoholról, cigiről vagy egyszerűen a hétköznapi életmódról, ami(sajnos) TÉNYLEG égető probléma. Vagy akkor lássak focidiszmorfiával kapcsolatos cikkeket(hányan is haltak bele, akár a pályán is?), vagy bármi mással kapcsolatban, mert minden sportágnak megvannak a fanatikusai ugyanannyian mint a testépítésnek, csak ez eladhatóbb, mert a magyarok sajnos(nagyrészt) olyanok amilyennek bunny leírta(másokat lenéző, irigy, lusta emberek), és ezt sajnos jól tudják a "megfelelő" személyek.