Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bohuš

0 bejegyzést írt és 373 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
bohuš 2018.06.03 11:07:55
@Falusi Élet:

Balatoni ingatlan? Szívesen lemegyek a gyerekekkel meg kölcsöngyerekekkel. Nem biztos, hogy maradni akarnak az öregek :-) Bár lehet, hogy bulizó fiatalokkal még jobban jártok. Mondjuk mi nem rombolunk, de a hangerő az megvan. Sátrazunk is szívesen a veteményesen!
Szegény Márti azt hitte, új lakást vesz, amit egy jó kis Digi előfizetéssel koronáz meg. Ehelyett egy időzített bombára kötözte magát. Az évek teltek, a bomba pedig csak ketyegett, és több, mint 6 évvel a beállítás után, robbant. Ijesztő sztori tanáccsal és tanulságokkal. Szerencsére többek közt…..
bohuš 2017.12.20 18:44:52
@Herlock Sholmes:

Mi beszereztük a nullás igazolást, aztán pár hónap múlva rémülten hívott a vevőnk, hogy hogy valamelyik szolgáltató (talán Elmű) szerint van 80 ezernyi itt-ott elmaradt számlánk...
Praxis Hagyták meghalni a beteget 2017.11.30 06:00:00
Hát ezért tart itt a magyar egészségügy! Ilyen oktatás mellett milyenek lesznek a jövő orvosai? Tisztelt Praxis!  Egy közeli hozzámtartozóval történt ez az „eset”. Bár valószínű ebben az országban sok ilyen eset van és nem tud róla a közvélemény, de mégis úgy…..
bohuš 2017.11.30 17:47:13
@VaradiJanos:
"a műtétet egy egyetemi oktató kórház jó nevű főorvosa végezte."
Összeöltözött kislányaival az anyuka Egyelőre nem büszkélkedhetek még saját gyerkőcökkel, csak egy rosszcsont unokaöcsivel,  így elképzelésem sincs, hogy milyen édesanya leszek. Azonban egy dologban biztos vagyok, ha egyszer nekem is lesznek gyermekeim, legalább olyan trendi és vicces szeretnék…..
Ki ne gondolt volna már arra, hogy elvonul a világ zajától egy csendes, nyugodt apró kis faházba, messze az emberektől, a zajos nagyvárostól, és végleg búcsút mond a szürke, csípős szmognak...  Viszont mi csak ennyit mondunk erre: "Milyen jó is lenne..." Majd tovább állunk, biztosan tudva, hogy ez…..
Sokszor hallhattuk már, hogy az elalvás előtti okostelefon-használat beavatkozik az alvási ciklusunkba, rontja a pihenés minőségét. Az új kutatások szerint azonban a túlzásba vitt telefonozás további káros következményekkel is járhat. Az elektronikus eszközök által kibocsátott…..
Ígértem egy korábbi posztban, hogy nemsokára írok arról, szerintem miért nem praktikusak a multifunkciós babakocsik. Természetesen mindez saját vélemény, másoknak lehet hogy ez a legjobb találmány, de nekem nem jött be. Mégpedig azért, mert nagyon macerásnak érzem. Mi sokat utazunk autóval, vagyis…..
bohuš 2016.10.31 10:39:41
Mai bejegyzésemben egy remek ötletet hoztam arra, hogyan lehet a színek pszichológiai hatásával 'manipulálni'. Most a zöld szín hangúlyozásával foglalkozom. Nem mindegy azonban, hogy milyen árnyalatról beszélünk. Ezalkalommal a zöld gyönyörű, mély, sötét árnyalataira hívnám fel a figyelmet, mely a…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
bohuš 2015.08.07 11:48:32
@Minekírakiostoba?:

Hozzászólásod alapján nekem úgy tűnik, hogy nincs reális képet a saját szellemi képességeidről (erősen túlbecsülöd őket). A logika, érvelés, szavak is valami mást jelentenek neked, mint amik a közmegegyezéses jelentésük. Ahogy magad fogalmazol: "Nem az a baj, hogy buta, hanem az, hogy az ellenkezőjét hiszi magáról."
Kerestük ezerrel, hogy a KDNP nevű fantompárt hogyan vélekedik a Quaestor-botrányról. A Fidesz örök és megbonthatatlan szövetségese, élén a rettenthetelen vadásszal, Semjén Zsolttal, azonban hallgat. Amióta kitört a balhé, egyetlen közleményre ragadtatták magukat, ami arról…..
Életem legutóbbi nagy döntése óta eltelt több mint négy év. Most újra meghoztam egyet, nem állítom, hogy könnyebb volt, de azt igen, hogy legalább ilyen nehéz: akarok második gyereket. Nem jelentkeztem már egy ideje, szívesen írnám, hogy tömegek könyörögtek a következő…..
Aorry Lee régi rajongónk és a Facebook csoportunk aktív tagja, aki időről-időre megörvendeztet bennünket egy-egy újabb fotóval, amelyek rendre nagy sikert aratnak. Most csokorba szedve mutatunk meg néhányat a thaiföldi lány képei közül, aki joggal pályázhat nálunk a „legszebb…..
      Bizarrul hangzik de ez nem egy őslelet, hanem egy ma is élő állat koponyája, és ami a legnagyobb csavar az egészben, a tulajdonosa a hatalmas szemfogak ellenére nem képes húst enni.               Ez persze olyan értelmetlenül hangzik mint mellek egy cápán, de a…..
7. Organikus mesepalota Pilisjászfalun Nekem nagyon bejön az ilyesmi, bár látható, hogy ekkora tereket nem olyan könnyű belakni.   6. Eredetileg vízimalomnak épült Pomázon Aztán a 30-as években csináltak belőle lakóházat. Kifejezetten klasszul néz ki.   5. Teljesen…..
bohuš 2014.07.06 04:05:39
@borzimorzi:

Én is pont ezeken merengek, kiegészítve azzal, hogy egy 38 milliósnak remélt üzlet érdekében kihúzhatná és eltehetné a hajszárítót a vécépapírral együtt, mielőtt lefotózza a fürdőszobát.
  7. Kastélyszállónak árulják, pedig malom volt Az egyik helyiségben szépen ki is vannak állítva a szerkezetek. Ilyenkor mindig eszembe jut, hány mai ipari épületet árulnak majd luxus kecónak száz év múlva? (Még több eladó kastély itt, még több eladó malom pedig…..
AnyaMama Szuper gyerekszobák 2014.05.13 07:05:00
Gyerekkorában az ember csupa kalandról álmodik, és például varázslóiskolát képzel el megának, ezért tartja unalmasnak az igazi sulit. Így a gyerekszoba is minél varázsosabb, fantáziadúsabb, annál jobb. Emlékszem, nekem a nagy álmom a csúszdás emeletes ágy volt, de nem volt…..
Nemrég olvastam egy kutatást arról, hogy azok, akik nem aktívak a Facebookon, vagy nem posztolnak naponta képeket magukról, s nem csekkolnak be minimum egy helyen napközben, szürkébbnek és magányosabbnak érzik magukat azoknál, mint akik ezt folyamatosan teszik. Őszintén szólva,…..
bohuš 2014.04.30 07:36:03
@inebhedj - szerintem:
Vicc, ugye?
@falomb:
Pont ugyanígy :-)
Velünk, „gasztroizékkel” általában egyáltalán nem könnyű! Pont a napokban mondta nekem Anett, a legjobb barátnőm, hogy ha egy mód van rá, többet nem megy velem étterembe. Egy átlagos vendéglőben ugyanis mindent kritizálok, idegesítő módon okoskodom arról, a kirendelt ételt hogyan kellett volna jól…..
bohuš 2013.12.23 15:26:14
@enigma777:
"Csak akkor süsd meg, ha van házi baracklekvárod, a boltiból bármit csinálsz, nem lesz OLYAN." - ezt én úgy venném, hogy nem hagyta ki.
Hogyan adjunk reményt?   Ahhoz, hogy egy gyermekben kialakuljon a hit, hogy a dolgok alapvetően jól fognak menni, illetve hogy tud tenni azért, hogy jól menjenek, szükséges, hogy szülei olyan élményekhez juttassák, amelyek ezt a világnézetet támogatják. Nem feltétlen kell…..
bohuš 2013.12.16 09:14:55
@Achilles:
Tisztán látszik, hogy rossz lehet a te gyerekednek lenni.
Shakespeare Hamletje tipikus bealvós kötelező olvasmány. A nagy monológ természetesen fantasztikus, de egyébként nem túl sok minden történik: van nekünk egy nem kicsit depressziós dán királyfink, akinek apukáját az anyukája és új férje eltették láb alól, ő pedig több…..
bohuš 2013.11.08 22:00:03
@kbs2013:
Olyan szépen fogalmaztad meg, hogy én inkább bele se kezdek.
De nekem se úgy tűnik a poszter, mint akinek ebben a témában kéne bejegyzést írni.