Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holdfénykő

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ne higgy a meséknek! Minden sztori, amely úgy végződik, hogy "boldogan éltek, amíg meg nem haltak", ökörség. Vidám befejezés nem létezik. Sőt. Befejezés sincs. Az élet megy tovább, két kanyarral arrébb már mindig történik valami új." -Darren Shan-Nagy…..
Holdfénykő 2009.01.29 19:23:45
Nos, megértelek, mert a keserű tapasztalatok az embert realistává teszik.De úgy érzem nincs teljesen igazad.A szüleimtől azt tanultam, hogy minden kapcsolatban vannak válságos időszakok, és a lélek próbája, hogy miként tud a krízisből kimászni.Édesanyám szerint csak az érdemli meg a békés öregkor kellemes meghittségét, aki túléli a krízist.Persze ez kétemberes projekt.:-))-és talán itt van a kiskutya elásva.Olvastam egy cikket, ami arról szól, hogy tömeges válás és a családok zömének széthullása várható, mivel a párok új tendenciája az, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy szenvedni kelljen valaki mellett akár egy rövid időt is, inkább elválnak és keresnek egy új párt maguknak, akinek nem lesz kevésbé illatos a lehellete, talán az ordítva horkolástól enyhébb fokozatot fog megütni és nem nézi meg feltűnően a nőket, csak titokban ...és így tovább...arra akarok utalni, hogy minden embernek van valami gyíkja, és nincs tökéletes ember.Ha talán fáradtságot vennénk, hogy meghallgassuk, hogy a párunk miért boldogtalan, és hajlandóak lennénk igazodni hozzá, akkor újra megtalálhatnánk egymásban a csodát.Ha viszont a fehérabroszos beszlélgetések után is nyilvánvaló, hogy a béka akkora, amitől fuldoklunk és a keserű íz nem tűnne el a szánkból, akkor ne nyeljük le.De amíg ez nem következik be, addig inkább juttassuk eszébe az embereknek, hogy létezik még romantika, a nagy büdös valóság úgy is ott van mellettünk.
Tündér Titkok Boldogság 2009.01.26 10:00:00
Tompa MihályBoldogság  Hol vagy, hol vagy életünknek Szép tündére, boldogság?! Karjaidban kik pihennek? Ajkaid kik csókdossák? Fényes orczád néha, néha, Szemünk előtt megjelen; Vagy csak a szív álma képzel Kétes ködben, fellegen?Széles ország-út az élet, És mi…..
Tündér Titkok First 2009.01.19 16:30:00
Vége a félévi vizsgáimnak... fellélegezhetünk és boldogan eshet vissza, minden a régi kerékvágásba. Janka ismét birtokolja anyukáját és újra indulhat a csajos csicsergéses hadjárat... Egy felkérésnek elget téve, ezennel elindítom a TÜNDÉR TITKOK-at, melyben az épp aktuális…..