Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KRT

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..
KRT 2017.10.24 16:13:52
@SZIGMA: Emlékszem amikor a régi symbianos nokia 3650es, majd később a 6680as telefonomon imeiből nck kód generáló programot megszereztem, és kiütöttem egy tucat telefont a haveri körben. Régi szép idők...
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
KRT 2016.09.02 15:22:59
@sarostehen: Hát ha a sok hányástól, akkor nem marad benne még a bevitt ásványvíz se.
A kertészeti és erdészeti termékek nem közeli barátaim, mert általában veszélyes elemek és rémes hangok jellemzik őket, így rettegéssel vegyes csodálattal tekintek kezelőikre, és mélyen bánt, ha ilyen csalódás éri őket. Természetesen a személyes viszonyuláson túl…..
Nehéz örökség, nehéz olvasmány. Mese az szőrén-szálán eltűnt MKB Bank Zrt. széfrül meg az MKB Bank Zrt. hitelszámlárul (Aesopus nyomán) Néhai Naív Ügyfél széfet és számlát hagyatékozott rám: a széfben sellőkönny volt, a számlán meg háromcsilliárd galaktikus…..
KRT 2016.05.12 10:57:14
"Azt mondta az LG-s, hogy ... ők kijelzőhibával adták el ezt típust az Emagnak, és hogy ezt ők hibátlanként árulják, az nem az ő bajuk."  Hogy mi van? És vajon miért nem cserélik ki a rosszul kitöltött garancialevelet? Pláne, miért nem küldenek újat?  Sziasztok! Black Friday akcióban vásároltam…..
KRT 2016.05.11 12:01:53
@tejfölbiztosítás: LED, nem LCD.

Nem ilyenre vonatkozik a megtévesztő reklám?
Nem volt feltütntetve, hogy hibás a készülék, pedig tudniuk kellett róla.
Olvasónk leírásában több túlzásnak tűnő állítás is van, mert az biztosan nem igaz, hogy "a szerződött összeg dupláját kell fizetned és nem csak 2 évig, hanem örökké", de az is biztos, hogy a szolgáltatók szeretik az ügyfeleket talpig nehéz hűségbe bújtatni. Olvasónk…..
Azt hiszem az ilyen esetek miatt él az az általános kép a biztosítókról, hogy csak a szerződéskötésig fontos nekik az ügyfél.  Kedves Homár!  2015. június 9.-én villám csapott a házunk előtt álló villanyoszlopba, aminek következtében tönkrement egy Sony Vaio laptop és a vezetékes telefon. (A…..
A 10. évadot  nem ez a bemutató nyitotta volna, viszont az eredetileg tervezett videóval a vártnál jóval (jóval!) több munka akadt, így, hogy addig se álljon az évad, jöjjön az Átutazó invázió, ami vitán felül az egyik legelborultabb, legröhejesebb, leghihetetlenebb film, amivel eddig dolgunk…..
A film utolsó negyed órája. Előre szólok, elborulás várható...
KRT 2015.10.21 17:41:52
Az lehet, hogy kényelmesebb meg gyorsabb, viszont jó drága mulatság ez így. Állítólag egy ilyen appnak a háttérben nullát kéne fogyasztania, vagy mivel a szolgaltató saját cucca, nem beleszámolódnia a számlába. Rákérdezünk a Telekomnál. Sziasztok, furcsa volt, hogy…..
Szükséges-e az adatforgalom kikapcsolásán kívül mást is kikapcsolni ahhoz, hogy a telefonon kikapcsoljon az adatforgalom? - na hát erről az ékesen megfogalmazott kérdésről, és a hozzá…..
Sűrű bocsánatkérésekkel kell kezdenem a bejegyzést, mert nagyon sokáig tartott a videó elkészítése, és emellett még nem is lett tökéletes a végeredmény. Ennek az az oka, hogy egy nehezen beszerezhető filmről van szó, amiből csak egy olyan verziót sikerült letöltenem, amire…..
Baaad Movies Retro Gamer csatorna 2015.06.14 22:09:55
Minden infót elmondok a videóban, a sok biztatást pedig nagyon szépen köszönöm, remélem, méltó leszek rá. ..
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
A videó nyomokban újravágott intro-t, medencetisztítót, aligátort és Nicolas Cage-et tartalmaz!  ..
Rengetegen ajánlottátok már A mamut című fenomenális alkotást, így sort is kerítettem a megnézésére. Elképesztően debil és bizarr film, olyannyira, hogy muszáj volt két részre bontani a bemutatását.   ..
A Homárra kerülésre váró panaszleveleket nézve hosszú lesz a karácsonyi szériában rosszul teljesítő webshopok listája, de hasznos. A tanulságokat mindenki vonja le maga. Rögtön itt a konkrétan 11 féle terméket árusító Szuperstore.com, ami már azt sem tudja eldönteni, hogy…..
Nagyon szomorú vagyok, amiért egy Die Hard film került a Baaad Movies-ba, de a sorozat ötödik része mellett sajnos nem lehet elmenni szó nélkül.     ..
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Rögtön el is jutottunk a mélyponthoz. Az első még bemelegítésnek is kevés ahhoz az iszonyatos posványhoz, ami Kaptár 2 címen mozikba került. Az egyetlen, ami jó ebben a részben, hogy ehhez viszonyítva az összes többi zseniális. ..